Regel je
hypotheek

Na je gesprek bij de wooncoach, kun je meteen door naar de onafhankelijke hypotheekadviseur bij LIV. Zodat je direct weet wat je financiële mogelijkheden zijn. En hoeveel ruimte je hebt voor zaken als inrichting en bouwopties.


Droomwoning
of realiteit?

In LIV hebben we hypotheek adviseurs die je bijstaan met vragen over het afsluiten van de juiste hypotheek. Naar aanleiding van je persoonlijke situatie krijg je van de hypotheek adviseur in LIV een indicatie voor welk bedrag je een nieuwbouwwoning kunt kopen. Zodat je meteen weet of jouw droomwoning realiteit kan worden.

 


Koperskeuzes
wensen en mogelijkheden

Je hebt vast weleens gehoord van het woord ‘bouwdepot’ en misschien ook wel van ‘koperskeuzes’. In simpele taal bedoelen we bij koperskeuzes een lange lijst met allemaal opties waaruit je kunt kiezen, om de woning te laten aansluiten op jouw specifieke woonwensen. Binnen de mogelijkheden van het nieuwbouwproject. Hierbij kun je denken aan een uitbouw, maar ook een ander type binnendeur of lichtknop.

Al deze keuzes zijn tijd- en vaak ook geldgebonden. Sommige keuzes vallen binnen de aanschafprijs van je nieuwbouwwoning (de v.o.n.-prijs) en voor sommige keuzes is het verstandig om extra budget te reserveren in een bouwdepot. Hoe groot dit bouwdepot wordt, bepaal je uiteraard zelf op basis van je woonwensen en je financiële budget.


Weet vroeg genoeg
wat je financiële ruimte is

Door je persoonlijke woonkeuzes al in een vroeg stadium in kaart te brengen, kun je de hypotheekaanvraag zo nauwkeurig mogelijk indienen. Je bespaart jezelf hierdoor eventuele teleurstellingen in een latere fase.

Na het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst heb je, in de meeste gevallen, acht weken de tijd om de financiering van je woning officieel in orde te maken. De hypotheekadviseur in LIV kan de hypotheekaanvraag voor je indienen en begeleidt je bij het definitief maken van de financiering.

Wij helpen je graag verder

Ontmoet 
team LIV

Benieuwd wie er bij LIV werken? Wie is de hypotheek adviseur met wie je een afspraak hebt en hoe heet jouw wooncoach ook alweer? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
vraag?

Wij helpen je graag!
Neem contact op en stel je vraag over financieel advies en hypotheken direct aan onze adviseurs.

Neem contact op