Inrichting

Geïnspireerd door alles wat je in LIV ziet en ervaart, kun je met de interieurontwerper van LIV aan de slag met een interieurplan voor jouw nieuwe woning. Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke woonstijl. Snel na de oplevering van je nieuwbouwwoning, heb je een woning die eenheid uitstraalt en waar thuiskomen voelt als thuiskomen!

Een goed ingerichte woning 
voelt als thuiskomen

Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning komt heel veel kijken. Denk hierbij aan de sfeer, kleur, verlichting, vloer en raambekleding. Het maken van de vele keuzes kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Onze LIV interieurontwerpers adviseren je bij het maken van de juiste keuzes. Passend bij jouw manier van leven, je woonwensen en jouw persoonlijke stijl.


Creëer eenheid
begin met een interieurplan

Hou je meer van Landelijk Stoer, Trend Botanisch of Modern Scandinavisch? In LIV doe je in de verschillende stijlappartementen inspiratie op voor je nieuwe woning. En met ons lookbook kun je de stijlen er nog een bij pakken.

Ben je zelf niet zo'n held met inrichting? Geen nood; schakel onze interieurontwerpers in en zij gaan voor je aan de slag met een interieurplan voor jouw woning. Het interieurplan geeft antwoord op al jouw interieurvragen en zorgt ervoor dat je eenheid creëert in alle keuzes die je gaat maken. Zodat alles in je toekomstige woning aansluit op jouw woonwensen.

Wij helpen je graag verder

Maak een 
afspraak

Onze interieurontwerpers staan voor je klaar en adviseren je bij het maken jouw keuzes op het gebied van wonen. Maak een afspraak en ga direct aan de slag met jouw nieuwe interieur.

Maak een afspraak

Heb je een
vraag?

Moeite met je interieurplannen? Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze interieuradviseurs.

Stel een vraag