Interieuradvies

Geïnspireerd door alles wat je in LIV ziet en ervaart, kun je met de interieurontwerper in LIV aan de slag met een interieurplan voor jouw nieuwe woning. Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke woonstijl.

Een goed ingerichte woning 
voelt als thuiskomen

Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning komt heel veel kijken. Denk hierbij aan de sfeer, kleur, verlichting, vloer en raambekleding. Het maken van de vele keuzes kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Onze LIV interieurontwerpers adviseren je bij het maken van de juiste keuzes. Passend bij jouw manier van leven, je woonwensen en jouw persoonlijke stijl.


Creëer eenheid
begin met een interieurplan

Houd je meer van Landelijk Stoer, Trend Botanisch of Modern Scandinavisch? In LIV doe je in de verschillende stijlappartementen inspiratie op voor je nieuwe woning. En met ons lookbook kun je de stijlen er nog eens bij pakken.

Ben je zelf niet zo'n held met inrichting? Geen nood; schakel onze interieurontwerpers in en zij gaan voor je aan de slag met een interieurplan voor jouw woning. Het interieurplan geeft antwoord op al jouw interieurvragen en zorgt ervoor dat je eenheid creëert in alle keuzes die je gaat maken. Zodat alles in je toekomstige woning aansluit op jouw woonwensen.

Advies van specialisten

LIV maakt gebruik van de specialisten van Binnenkijken Interieuradvies: twee interieuradviseurs met hun kantoor in LIV. En bergen creativiteit en een heleboel ervaring op het gebied van interieurontwerp en styling. Benieuwd naar hun werk? Bekijk dan het portfolio op de website van deze LIV-partner!

 

 

Bekijk het portfolio van Binnenkijken

Wij helpen je graag verder

Ontmoet
team LIV

Onze interieurontwerpers staan voor je klaar en adviseren je bij het maken jouw keuzes op het gebied van wonen. Benieuwd wie dat zijn? Je vindt ze bij Team LIV!

Ontmoet ons team

Heb je een
vraag?

Moeite met je interieurplannen? Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze interieuradviseurs.

Stel een vraag