Certificeringen

Bij LIV Hypotheken staat kwaliteit voorop. De hypotheekadviseurs van LIV Hypotheken behoren tot de best opgeleide professionals op het gebied van financieel advies. Daardoor ben je bij LIV Hypotheken altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

De beste kwaliteit

Financieel adviseurs moeten voldoen aan de wettelijk gestelde minimumeisen. Denk aan eisen op het gebied van vakbekwaamheid en de inrichting van de bedrijfsvoering. De Autoriteit Financieel Markten (AFM) houdt hierop toezicht. LIV Hypotheken gaat veel verder dan de minimumeisen. Onze adviseurs voldoen aan de hoogste eisen en beschikken over onderstaande certificeringen.

Erkend Hypothecair Planner

Deze certificering geldt voor hypotheekadviseurs op HBO-niveau die de opleiding EHP goed hebben afgerond. Het is een beschermde titel die door slechts 1.100 adviseurs in Nederland gevoerd mag worden. Waaronder door de adviseurs van LIV Hypotheken! Onze professionals zijn zeer ervaren en deskundig in advies over hypothecaire planning. Daarnaast zijn wij opgeleid om complexe adviesdossiers te behandelen. Onze kennis houden wij up-to-date door jaarlijkse PE-opleidingen. De NVHP bewaakt het kwaliteitslabel en het integer handelen van haar leden. Leden van de NVHP moeten zich houden aan de NVHP Gedragscode.

 

Erkend Financieel Adviseur

De professionals van LIV Hypotheken zijn Erkend Financieel Adviseurs. Hierdoor garanderen we financieel advies van de hoogste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken en houden onze kennis altijd up-to-date. De onafhankelijke stichting SEH geeft het keurmerk uit en zorgt dat financieel advies en de vakbekwaamheid van adviseurs op hoog niveau zijn én blijven. Als Erkend Financieel Adviseurs voldoen wij aan strenge gedragsregels, beschikken we over veel ervaring en geldige wettelijke diploma’s. Jaarlijks volgen wij verplichte SEH-opleidingen.

 

De Financieel Planner

Het FFP-Keurmerk garandeert de kwaliteit van je financieel adviseur. Om het keurmerk te mogen voeren, moet een gecertificeerd planner aan strenge eisen en regels voldoen. Denk aan opleidingseisen, een heldere Gedragscode, een zorgvuldig toezicht en klachtenafhandeling. Neem je een adviseur van LIV Hypotheken in de arm? Dan ben je verzekerd van deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. En nog belangrijker, je kunt vertrouwen op passend advies dat je verder helpt. Nu én in de toekomst

Wij helpen je graag verder

Maak een
afspraak

Wil jij precies weten hoeveel je kunt lenen? Bel ons even, dan plannen we direct een afspraak in. Wij doen een financiële check, en jij krijgt de gelegenheid om al je hypotheekvragen te stellen. Waar en wanneer je maar wil.

Bel direct LIV Hypotheken

Heb je een vraag?

Heb je een hypotheekvraag? Misschien wil je dat wij je even terugbellen? Neem contact met ons op en stel direct je vraag aan een van onze hypotheekadviseurs!

Stuur een mail