Image

Het Democratiefestival komt naar LIV

22 augustus 2019

Volgende week vindt op 30 en 31 augustus het allereerste Democratiefestival in Nijmegen plaats. Eén van de programmaonderdelen die georganiseerd worden, is een bezoek aan woonbelevingscentrum LIV.

LIV is het eerste woonbelevingscentrum in Nederland waar een nieuwbouwwoning, al vóór de daadwerkelijke bouw, tot leven komt. In 4 huizen in de showroom laten we in LIV zien welke mogelijkheden er zijn, van interieur tot exterieur. Om dit voor elkaar te krijgen hebben diverse partijen de krachten gebundeld met als resultaat dat alles wat bij een nieuwbouwwoning komt kijken, onder 1 dak is te vinden, dat scheelt een heleboel waardevolle tijd!

 

Over het Democratiefestival

Democratie is niet vanzelfsprekend en heeft af en toe wat onderhoud nodig. Daarom vieren we op het Democratiefestival de democratie. We vieren dat we in een land leven waar iedereen zijn of haar mening mag geven, waar verschillen mogen zijn en waar we samen de keuzes maken hoe moeilijk dat soms ook is. In steeds meer landen staat de democratie onder druk. De polarisatie lijkt het steeds meer te winnen van het compromis. Als we meer met elkaar praten en naar elkaar luisteren, komen we misschien dichter bij elkaar.

Tickets bestellen en meer lezen kan op www.democratiefestival.nu!