Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hoog bezoek bij LIV

16 oktober 2018

Gistermiddag hadden we hoog bezoek bij LIV: staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid was in ons woonbelevingscentrum, samen met Tweede Kamerlid Sophie Hermans van de VVD. Zij waren op werkbezoek bij Pluryn in Nijmegen en bezochten met een delegatie diverse werklocaties.

Zo waren zij ook benieuwd naar de brasserie van LIV, waar een team van medewerkers van Pluryn actief is en werkervaring opdoet. Zo worden ze, met de hulp van professionals, klaar gestoomd voor een baan in een reguliere horecazaak. Bij LIV maken ze het bezoek van onze gasten compleet met overheerlijke verse lunchgerechten en de lekkerste drankjes.

Het gezelschap nam plaats aan de grote stamtafel in de brasserie en werd daar keurig geholpen door Ruben, die tevens een horeca-opleiding volgt aan het Pro College in Boxmeer. Ook Stefan had plaats genomen aan de tafel. Hij draait sinds een maandje mee in onze brasserie. Hij vertelde over zijn werk bij LIV en wat hij allemaal leert, over zijn passie voor het horecavak en over zijn droom om ooit kok te worden in zijn eigen restaurant. Het bezoek zat aan zijn lippen gekluisterd.

Helaas kwam aan dit bezoek al gauw weer een einde. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat de staatssecretaris en haar gezelschap LIV niet snel zullen vergeten en gauw nog eens terug komen!

Wil je meer lezen over het werk van Pluryn bij LIV? Kijk dan gauw op de pagina over onze brasserie!