Image

Nico Klaassen aangesteld als LIV-manager

25 februari 2019

Sinds 1 februari jl. hebben we een nieuwe LIV-manager in ons woonbelevingscentrum! Nico Klaassen (46) volgt interim LIV-manager Frank Meulenkamp op, en is aangesteld als regisseur van het LIV-proces. Ook beheert hij het LIV-concept, waarin de begeleiding van de koper van een nieuwbouwwoning én inspiratie centraal staan. Bezoekers beleven in LIV alles op het gebied van wonen en retail: van de radiatoren op zolder en de keuken in je uitbouw, tot aan de gordijnen en woonaccessoires in je slaapkamer.

Nico is een doorgewinterde in de bouwwereld: na zijn bouwkundige opleiding begon hij als assistent uitvoerder op de bouwplaats van bouwbedrijf Goldewijk in Doetinchem. In de loop der jaren bekleedde Nico diverse functies binnen hetzelfde bedrijf en werkte zich op tot vestigingsmanager van een verkoopfiliaal met showroom voor de particuliere woningbouw. De vestiging was compleet ingericht met bouwkundige details, technische installaties, keukens, badkamers en andere afwerkingsmogelijkheden. De afgelopen jaren bekleedde Nico een adviseursrol bij VDM Woningen, een Friese houtskeletbouwer voor de particuliere woningmarkt.

In zijn vrije tijd brengt trotse vader Nico het liefst tijd door met zijn twee dochters, van 16 en 12 jaar. Als sportieveling bezoekt Nico regelmatig de sportschool en hij is een enthousiaste volger van onze Hollandse held in de formule 1-sport Max Verstappen.

Dat Nico de juiste kennis en kunde in pacht heeft om in het belang van onze klant, de processen in LIV verder te optimaliseren, is voor ons meer dan duidelijk!

Zelf benieuwd naar Nico? Bekijk direct zijn Linkedin-profiel.