Image
Image
Image
Image

Nieuw in LIV: SieMatic

02 november 2020

Woonbelevingscentrum LIV heeft in de zomerperiode een flinke verbouwing ondergaan! De vernieuwde showroom is een lust voor het oog en de perfecte plek om inspiratie op te doen voor alles voor je nieuwbouwwoning.

Ook voor een nieuwe keuken ben je in het nieuwe LIV op de juiste plek! Onze partner Keuken Design Nijmegen heeft flink uitgepakt met tal van opstellingen, stijlen en kleuren. Bovendien kun je tijdens je afspraak in LIV, sinds kort ook de innovatieve keukendesigns van SieMatic bewonderen. Keuken Design Nijmegen mag zich voortaan dan ook trotse dealer van SieMatic keukens noemen.

 

SieMatic keukens

SieMatic staat voor innovatie, luxe en functionaliteit. SieMatic is niet voor niets al meer dan 90 jaar een begrip in de keukenwereld. De keukens zijn geliefd om hun strakke lijnen, het beste oog voor detail en de beste functionaliteit waarin gebruik wordt gemaakt van innovatieve oplossingen. SieMatic ontwerpt keukens als leefruimtes in drie stijlen: urban, pure en classic. Deze drie stijlen zijn te bewonderen in LIV. Ontdek welke stijl het beste bij je past.

 

SieMatic Urban

Keukendesign waarin alles mag. Laat je creativiteit de vrije loop met de SieMatic Urban keukenstijl. Deze stijl is geïnspireerd op het bruisende leven in de stad. Natuurlijke materialen staan centraal. Denk aan beton, houtstructuren en rvs.

 

SieMatic Pure

Zorgvuldig gekozen materialen zorgen voor een oase van rust in de keukenruimte. Minimalistisch en tijdloos. Door de eenvoud kun je een ontspannen en rustige sfeer creëren.

 

SieMatic Classic

Klassiek en modern smelten samen tot een uniek ontwerp in de SieMatic Classic keukens. Exclusieve materialen zoals glas en roestvrijstaal of hout komen samen tot een harmonieus geheel.

 

Nieuw: SieMatic SLX

Ontmoet het nieuwe greeploos. Een verlichte greeplijst, de perfecte hoek en een perfect aanvoelende structuur van de greeplijst maakt de SieMatic SLX een absolute blikvanger. De keuken en woonkamer versmelten dankzij de vrijstaande meubelen met de afwerking, materialen en kleuren van de keuken. De SieMatic SLX-lijn kun je nu ook bewonderen in LIV.

 

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. Dit artikel is geschreven door Keuken Design Nijmegen, de keukenspecialist en tevens partner in LIV. Meer weten over Keuken Design Nijmegen? Bekijk de website www.kd-nijmegen.nl.