Image
Image
Image

Het is zover: LIV is officieel geopend

02 november 2017

Gisteren werd ons woonbelevingscentrum officieel geopend. Samen met zakelijke relaties en de eerste LIV-klanten brachten we een toost uit op het resultaat van jarenlange voorbereidingen. We kijken terug op een sprankelende middag!

Voor de officiële opening van LIV waren zakelijke relaties en onze eerste klanten uitgenodigd. In een bijzondere setting, omlijst door een Italiaanse aria met de prachtige stem van een sopraan, werd de openingshandeling uitgevoerd. Onder regie van Claudia van Kesteren (Tante Theater) gaven RTL4-presentatrice Evelyn Struik, de directieleden van de vier initiatiefnemers van LIV en Ger van der Laan, koper van een woning in het nieuwbouwproject Koningsdaal het spreekwoordelijke startschot. Samen met alle andere aanwezigen brachten zij een toost uit op LIV.

Inspelen op kopersbehoefte

LIV is het eerste woonbelevingscentrum in Nederland waar een nieuwbouwhuis, al vóór de daadwerkelijke bouw, tot leven komt. Want een huis kopen doe je natuurlijk met verstand, maar zeker ook op gevoel. Dat kan bij ons in LIV. LIV is een initiatief van Eigenhuis Groep, KlokGroep, Trebbe Wonen en Van der Sluis Technische Bedrijven. Dat LIV een behoefte vervult bij de klant, blijkt uit de reactie van Ger van der Laan en zijn partner Wendy, die als klant bij LIV invulling geven aan hun woonwensen:

"De uitstraling van de 4 woningen achter de grote, glazen pui is heel bijzonder en kan niemand ontgaan zijn als je via de nieuwe stadsbrug Nijmegen in- of uitrijdt. En dat daar daadwerkelijk een beleving is gebouwd waar we inspiratie kunnen opdoen en waar onze toekomstige woning echt tastbaar wordt. Fantastisch! We kunnen bijna niet wachten tot de oplevering van ons nieuwe huis."

Benieuwd naar meer foto's van deze geslaagde middag? Houd dan ook onze Facebookpagina in de gaten!