Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Oplevering LIV!

07 september 2017

Afgelopen vrijdag 1 september vond de oplevering plaats van LIV. Op symbolische wijze namen team LIV, vertegenwoordigers van de vier participerende organisaties (KlokGroep, Trebbe Wonen, Eigenhuis Groep en Van der Sluis Technische Bedrijven) en overige betrokkenen het splinternieuwe pand aan de voet van stadsbrug De Oversteek in Nijmegen in gebruik. Een grootse opening volgt later, op 1 november.

Na een maandenlange periode van voorbereiding en ontwikkeling was het afgelopen vrijdag zover: op symbolische wijze droeg de stuurgroep, bestaande uit directieleden van de vier initiatiefnemers, het stokje over aan de nieuwe LIV-manager Calinde Derksen. Tot 1 september was Derksen procesmanager voor het unieke woonconcept. Zaterdag ontving LIV haar eerste afspraken en werd de eerste aankoop van een keuken een feit.

Unieke samenwerking
Het LIV-concept is uniek in Nederland. Op 3.000 m2 vindt een samensmelting plaats van wonen en bouwen, waarin begeleiding én inspiratie van de klant centraal staat. De initiatiefnemers van LIV zijn bouwbedrijven KlokGroep (Nijmegen), Trebbe Wonen (Enschede) en retailers Eigenhuis Groep (Nijkerk) en Van der Sluis Technische Bedrijven (Genemuiden). In LIV nemen zij gezamenlijk de consument aan de hand en begeleiden haar tijdens het hele traject: van aankoop tot wonen en daarna. Niet eerder werkten bouwbedrijven en retailers op een dergelijke manier samen.

LIV: beleef je nieuwbouwwoning
De eerste klanten van LIV bestaan uit kopers van nieuwbouwprojecten in Nijmegen en omgeving. Van de keuze voor een woninguitbouw en financieringsadvies voor de nieuwbouwwoning, tot raamdecoratie op de zolderverdieping en ideeën voor de inrichting van het huis; bij LIV kunnen zij terecht voor al hun woonkeuzes in de breedste zin van het woord. Vier huizen op ware grootte, in verschillende woonstijlen, vormen het hart van LIV. Hier komt wooninspiratie tot leven en kunnen zij hun wensen concreet zien worden.

Bezoek op afspraak
Mensen die geïnteresseerd zijn in een nieuwbouwwoning en graag advies krijgen bij LIV, worden van harte uitgenodigd om een afspraak te maken. Dit kan via onze contactpagina.