Image
Image

Project alert Eiland C: nu heb je nog keuze!

21 november 2019

Nieuwbouwwoningzoekers in Veenendaal opgelet: de eerste sluitingsdatum van Eiland C komt langzaam maar zeker in zicht!

De eerste woonkeuzes hebben betrekking op de indeling van de ruimtes en eventuele uitbreidingen. Zo kun je nu nog kiezen voor een uitbouw op de begane grond, je kunt twee slaapkamers op de eerste verdieping samenvoegen tot een extra luxe master bedroom, of je tovert je zolderruimte om tot een heerlijk lichte slaapkamer met dakkapel. En er zijn nog veel meer opties mogelijk. Maar dan moet je er wel op tijd bij zijn!

Beleef de ruimte

Lijkt het je wel wat, maar vind je het lastig om een idee te krijgen van de ruimte in de woning en alle mogelijkheden? Dat horen we vaker. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: in onze showroom hebben we modelwoningen op ware grootte, die jou helpen bij de beeldvorming en bij het maken van je keuzes. We hebben zelfs een woning met een beweegbare achtergevel, zodat je met eigen ogen ziet wat een uitbouw doet met de leefruimte in je woonkamer. En zodat je beter, en weloverwogen, beslissingen kunt nemen.

Reageren

Dus heb je je oog laten vallen op een van de woningen in Eiland C, en wil je nog keus hebben? Reageer dan vandaag nog en schrijf je in op jouw favoriete woning!