Image
Image
Image
Image

Geslaagde start verkoop Wonen op de Set

22 maart 2019

Een leuke opkomst bij het start verkoop evenement van Wonen op de Set - Take one gisteravond in LIV! Het team stond klaar om belangstellenden te woord te staan en van alles te vertellen over de 27 woningen in de wijk Zuiderveld aan de rand van Nijmegen. Nadat de laatste bezoekers vertrokken waren, konden geïnteresseerden zich vanaf 21.00 uur inschrijven voor hun favoriete bouwnummers.

De kopers van Wonen op de Set, Take one, vinden in LIV alle betrokken partijen van Wonen op de Set onder één dak. Handig, want zo hoeven zij niet afzonderlijk naar de makelaar, aannemer, hypotheekadviseur, keuken- en badkamershowroom of naar een showtuin om de mogelijkheden voor buiten te bespreken. Dat scheelt veel tijd.

Was jij er niet bij tijdens het evenement, maar wil je wel graag in aanmerking komen voor een van de bouwnummers in Take one van Wonen op de Set? Op de projectwebsite van Wonen op de Set maak je eenvoudig je voorkeuren bekend door een online profiel aan te maken. En wie weet, ben jij binnenkort wel de gelukkige eigenaar van je eigen bouwnummer en kun je in LIV je bouwopties uitkiezen, je keuken, badkamer en je tuin!

Meer weten over de woningen in dit nieuwbouwproject van LIV-partner KlokGroep? Of wil je weten hoe je je in moet schrijven? Kijk dan op de projectwebsite van Wonen op de Set.