Image

Kom naar LIV op Tweede Paasdag

26 maart 2018

Op Tweede Paasdag (2 april) kun je bij LIV weer volop inspiratie op komen doen voor je (nieuwbouw)woning. De showroom van LIV is dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de mensen die op zoek zijn naar een gezellige dag in het teken van wonen, hebben wij een leuk programma opgesteld!

Kookdemo

Voor de kookfanaten onder ons, geeft een professionele kok een demonstratie van de nieuwste technieken op het gebied van koken die je thuis toe kunt passen. Met als prettige bijkomstigheid een lekker hapje tijdens een dagje wooninspiratie 😉

 

Koffie demo: hoe word je een echte home barista?

Kun jij ook zo genieten van écht goede koffie? Jammer dat je die alleen buiten de deur kunt drinken? Dat is verleden tijd! Kom op Tweede Paasdag naar LIV en leer van een ervaren barista hoe je de lekkerste koffie zet met deze authentieke Frans / Duitse koffiemachines!

 

Kleurwedstrijd

Ook de kleinsten hoeven zich op Tweede Paasdag niet te vervelen. Terwijl de ouders in de showroom woonideeën opdoen, kunnen de kinderen zich vermaken met een mooie kleurwedstrijd. We hebben voor de mooiste creaties een leuk prijsje in petto!

 

Adres

Kom je ook? Je vindt ons op:

Verlengde Energieweg 50 in Nijmegen. Wij hebben ook een routebeschrijving voor je!