Image

Vacature adviseur sanitair

03 december 2021

Heb jij uitstekende adviesvaardigheden en ben jij een gedreven verkoper? Dan hebben wij een uitdagende vacature voor jou in LIV!

Jouw rol

Als sanitair adviseur neem jij de kopers mee in de oneindige mogelijkheden van het hedendaagse sanitair. Je adviseert op het gebied van stijl, lay-out, gebruiksmogelijkheden en design en komt samen met de kopers tot hun droombadkamer.

Je ontwerpt in het programma Visoft en geeft op deze manier de klant de beste beleving. Wanneer de klant akkoord is op het ontwerp maak je de offerte op en sluit je de verkoop.

 

Wie ben jij

Jij bent een adviseur die vertrouwen uitstraalt met als doel om een badkamer te verkopen waar de klant van droomt. Je bent een gedreven en zeer klantvriendelijke persoon. Je werkt graag samen met collega’s aan en bij een sterk merk.

Wat breng je mee:

  • Een afgeronde MBO 3 opleiding
  • Enige jaren ervaring in een vergelijkbare rol (in de sanitair zou heel mooi zijn, maar hoeft niet persé)
  • Wonend binnen een straal van 50 km van Nijmegen
  • Kennis van Visoft is een pré

 

Wat wij bieden

Naast de mooiste werkomgeving en leuke collega’s, is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan het volgen van een cursus of het bezoeken van beurzen. Doordat wij ook op zaterdag open zijn krijg jij de ruimte op een andere dag lekker vrij te nemen. Overige werktijden in overleg.

Ook krijg je:

  • Een uitstekend salaris
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door een eigen opleidingsgids en meer
  • Een jaarcontract en daarna een vaste baan bij wederzijds goed bevallen

 

Meer weten?

In deze functie krijg je woonbelevingscentrum LIV als werkplek, maar kom je in dienst bij Versan, onderdeel van Van der Sluis Technische Bedrijven.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Arnet Calis, coördinator Versan Adviescentrum, via telefoonnummer 038-3446555.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Thomas Bos, recruitment adviseur van Van der Sluis, via hetzelfde telefoonnummer of op 06-22060878.

 

Solliciteren?

Solliciteren kan via de website Werken bij Van der Sluis. Bekijk de vacature en solliciteer direct!