Image

Vacature AutoCAD tekenaar

03 mei 2022

Als tekenaar vertaal je de wensen van de klanten die nieuwbouw kopen naar het papier. Je bespreekt hun wensen met betrekking tot opties ruwbouw, maar vooral inbouw en afbouw met de wooncoach die het klantdossier beheert. Je verwerkt de keuzes in de tekeningen, meestal gebeurt dit in 3 rondes (ruwbouw – inbouw – afbouw). Je zorgt dat uiteindelijk alles ‘klaar staat’ (tekeningen) zodat wooncoaches, projectontwikkelaars en leveranciers de juiste uitgangspunten hebben en de klant duidelijk zijn wensen vertaald ziet naar de werkelijkheid. Het is nauwkeurig werk en het gaat om belangrijke details als stopcontacten, plafond lichtpunten etc. Meestal werk je in 2D tekeningen (uitsneden van 3D modellen van projectontwikkelaars).

Wat verwachten wij van jou?

Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team wooncoaches dat de verkoop en kopersbegeleiding van nieuwbouwprojecten verzorgt in opdracht van projectontwikkelaars & aannemers waar we een goede relatie mee onderhouden. Samen voeren we projecten uit.

Je helpt je collega’s bij het verwerken van de klantvragen, bouwkundig of technisch van aard. Je inspireert, adviseert en coördineert. Je werkt aan veel verschillende en afwisselende projecten, vaak gaat het om grote projecten waardoor er vaak op korte termijn snel veel werk verzet moet worden.

Je bent medeverantwoordelijk voor het controleren van de werktekeningen, het signaleren van bestekafwijkingen en het uitvoeren van overige voorbereidende taken. Samen met onze partners maak je het project tot een succes!

 

Dit ben jij

Jij bent nauwkeurig, een kei in samenwerken en je kan snel schakelen tussen de verschillende projecten van verschillende aannemers. Met jouw planmatige aanpak en organisatorische vaardigheden kun je de voortang van je eigen werk goed bewaken.

  • Je bent bekend met en ervaren in Autocad. Bekendheid met en ervaring in andere tekenpakketten is een pré
  • Je hebt affiniteit met elektrotechniek en je hebt technisch inzicht
  • Je hebt een opleiding bouwkunde (minimaal MBO niveau) of elektrotechniek
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt bij een projectontwikkelaar of een aannemersbedrijf

 

Dit krijg je van ons

Een salaris tussen € 2000 en € 3350 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring

  • 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling
  • 3000 m2 wooninspiratie als werkplek
  • Energieke collega’s met passie voor hun vak
  • Een uitdagende baan in een bijzonder woonconcept

 

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en je CV. Deze mag je mailen naar Huub van Rumund, via h.vanrumund@livwonen.nl.