Image

Vacature commercieel medewerker LIV Hypotheken

21 augustus 2020

Ben jij een enthousiaste admistratieve duizendpoot? Ben je klantgericht, stressbestendig, collegiaal en accuraat? Wil je werken in een klein team bij een dynamisch en snelgroeiend intermediairskantoor? Dan is dit jouw kans!

Onze partner LIV Hypotheken BV, heeft als missie het meest klantgerichte intermediairskantoor in de regio Nijmegen te zijn. We werken met een topteam. Klanten kunnen bij ons terecht voor een hypotheekadvies waarbij we de klant volledig ontzorgen.

Vanwege de groei van ons kantoor zijn wij ter versterking op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor 20 tot 36 uur per week.  
 
In deze afwisselende functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en adviseur. Je bent de steun en toeverlaat van de adviseurs, voert administratieve en commerciële werkzaamheden uit, draagt zorg voor de correspondentie en onderhoud contact met de klant. De werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op het administratieve.
 
Functie-eisen

  • Je beschikt over een enorme dosis klantgerichtheid
  • Je streeft naar kwaliteit
  • Je hebt kennis van het hypotheekproces
  • Je bent een administratieve 'duizendpoot'
  • Je hebt ervaring op het gebied van binnendienstwerkzaamheden binnen een financiële instelling, bijvoorbeeld als commercieel medewerker of soortgelijke functie (vereist).
  • Je bent minimaal MBO opgeleid. Daarnaast beschik je over de WFT adviseur basis en eventueel WFT vermogen/hypothecair krediet of je bent bereid dit te behalen.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en zie jij jezelf al helemaal zitten bij op ons kantoor? Mail dan je motivatie en CV naar s.geenen@livwonen.nl t.a.v. Saskia Geenen.