Image

Vacature Wooncoach Techniek

03 mei 2022

Als Wooncoach begeleid je de koper na definitieve aankoop van de nieuwbouwwoning bij het maken van keuzes in ruw-, in- en afbouw om de woning te personaliseren. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team dat de verkoop en kopersbegeleiding van nieuwbouwprojecten verzorgt in opdracht van projectontwikkelaars & aannemers waar we een goede relatie mee onderhouden. Samen voeren we projecten uit.

Wat verwachten wij van jou?

Je helpt de klant bij het realiseren van zijn droom, zodat zijn nieuwbouwwoning of -appartement helemaal voldoet aan zijn wensen. Of het nou gaat om een uitbouw, dakkapel, de vloeren, deuren, keuken, het sanitair of hele praktische zaken. Je hoort de vraag achter de vraag en zorgt dat je individuele wensen van de kopers goed vastlegt.

Als Wooncoach ben je het vaste aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het bouwproces. Je bent de verbindende factor tussen de kopers en de interne organisatie van de projectontwikkelaars & aannemers. Bij jou komen klantvragen binnen, bouwkundig of technisch van aard, maar evengoed over praktische en financiële aspecten. Jij antwoordt zelf of schakelt de juiste deskundige collega in. Je inspireert, adviseert en coördineert. Zo help je de koper om van zijn droomhuis zijn thuis te maken.

Je bent als Wooncoach met specialisatie techniek/werkvoorbereiding medeverantwoordelijk voor de planning, kostenbewaking, tijdsbewaking, het controleren van de werktekeningen en het uitvoeren van overige voorbereidende taken. Je bent ook de spil in communicatie tussen projectontwikkelaar/aannemer en klant. Daarnaast zorg je voor een correcte projectadministratie, het signaleren van bestekafwijkingen en ben je zo vaak als nodig in contact met de uitvoerder en projectleider. Samen met onze partners maak je het project tot een succes!

 

Dit ben jij

Jij bent klantgericht, een echte teamplayer en je gaat voor een optimaal resultaat. Je hebt technische kennis en een luisterend oor waarmee je de wensen van de koper kan vertalen en uitwerken op papier. Met je helicopterview houd je overzicht over de verschillende projecten en ben je de schakel tussen de koper en aannemer.

  • MBO opleiding bouwkunde of ruim voldoende relevante werkervaring
  • Goede kennis en ervaring met 2D tekenen in AutoCAD is een pre
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding Assistent Makelaar
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring als kopersbegeleider bij een projectontwikkelaar of aannemer
  • Minimaal 3 jaar relevante klantcontact ervaring

 

Dit krijg je van ons

  • Een salaris tussen € 2100 en € 3500 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling
  • 3000 m2 wooninspiratie als werkplek
  • Energieke collega’s met passie voor hun vak
  • Een uitdagende baan in een bijzonder woonconcept

 

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en je CV. Deze mag je mailen naar Huub van Rumund, via h.vanrumund@livwonen.nl.