Image

Vacature (senior) wooncoach

11 februari 2021

Krijg jij er energie van om de kopers van een nieuwbouwwoning te ontzorgen, van aankoop tot sleuteloverdracht? Ben jij de spil die kopers helpt om van hun nieuwbouwhuis een thuis te maken? En ben je bedreven in verkopen, adviseren en coördineren? Dan ben jij de wooncoach die wij zoeken!

Wat is jouw rol?

Als (senior) wooncoach vervul je de rol van makelaar tijdens de verkoop van de nieuwbouwwoning. Na de verkoop ontzorg en begeleid je de kopers bij het koperskeuzeproces. Hiermee heb je een grote invloed op de klanttevredenheid. Met een proactieve benadering begeleid je kopers bij de aankoop én bij het personaliseren van hun woning en zoek je continu naar mogelijkheden om de koper naar tevredenheid te bedienen. Je bent de verbindende factor tussen de kopers en het bouwbedrijf of de projectontwikkelaar. Je inspireert, adviseert en coördineert om van een huis een thuis te maken.

Wat verwachten we van jou?

Je bent technisch onderlegd, sociaal vaardig en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je houdt van mensen en je bent graag de spil tussen klanten, de retailpartners en het bouwbedrijf of de projectontwikkelaar. Je krijgt er energie van om kopers van een nieuwbouwwoning te begeleiden en hun verwachtingen te managen. Daarnaast beschik je over een afgeronde MBO- of HBO- opleiding bouwkunde, of heb je relevante werkervaring opgedaan.

Wat heb je nog meer te bieden:

  • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring als (externe) kopersbegeleider bij een bouwbedrijf of bouwgerelateerde onderneming;
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding Assistent Makelaar (ARMT), of bent bereid tot studie hiertoe;
  • Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld;
  • Je werkt geordend en gedetailleerd;
  • Je werkt graag met een grote diversiteit aan mensen;
  • Je bent gewend om met strakke deadlines te werken;
  • Je bent flexibel en kunt goed met veranderende omstandigheden omgaan.

Wat mag je van ons verwachten

LIV Wooncoach is een jonge en dynamische organisatie die de verkoop en kopersbegeleiding van nieuwbouwprojecten verzorgt voor onze opdrachtgevers (ontwikkelaars en/of bouwbedrijven). Je bent onderdeel van een jong, ambitieus en professioneel team. Als wooncoach ben je gekoppeld aan een project en word je ondersteund door de commerciële binnendienstmedewerkers.

Naast een prettige en inspirerende werkomgeving krijg je een marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Ook secundaire voorwaarden als pensioenregeling en opleiding zijn geregeld.

Solliciteren

Kom jij ons team versterken? Mail dan je motivatie en CV naar j.timmermans@livwonen.nl t.a.v. Jan Timmermans