Image
Image
Image

Ook tijdens vakanties geopend

26 juli 2018

Alle schoolvakanties zijn inmiddels begonnen, en in regio zuid is het nu ook bouwvak. Een groot deel van Nederland is nu lekker aan het genieten van een welverdiende vakantie; wij zijn gewoon geopend!

Ben je vrij en heb je zin om ideeën op te doen voor je (nieuwbouw) woning? Kom dan eens naar LIV in Nijmegen! In woonbelevingscentrum LIV vind je vier compleet ingerichte modelwoningen op ware grootte, waar je doorheen kunt lopen alsof het jouw eigen, toekomstige woning is. Loop je verder, dan kom je in onze showroom maar liefst 12 verschillende stijlappartementen tegen, waarin je een keuken, badkamer en zithoek vindt die helemaal op elkaar zijn afgestemd. Zo kun je voelen en ervaren welke stijl het beste bij je past.

In LIV begeleiden wij de kopers van aangesloten projecten in het nieuwbouwproces, van aankoop tot aan oplevering van hun nieuwe woning. Maar... we zijn open voor iedereen! Je kunt bij ons inspiratie opdoen voor je woning. Ook als je je huis wilt verbouwen, een bestaande woning koopt of een nieuwbouwwoning in een ander project wilt kopen, ben je in ons woonbelevingscentrum van harte welkom. Zonder afspraak.

Zin om een keertje binnen te wandelen? Je vindt ons vlakbij de stadsbrug de Oversteek, aan de Verlengde Energieweg 50 in Nijmegen