Image

Vacature adviseur / tekenaar sanitair (Versan)

18 mei 2020

Ben jij MBO-opgeleid, op zoek naar een toffe werkplek en wil je klanten met een eerlijk advies en ontwerp helpen om hun droombadkamer waar te maken? Onze partner Van der Sluis Technische Bedrijven is voor hun afdeling in woonbelevingscentrum LIV op zoek naar een adviseur / tekenaar sanitair.

Wat ga je doen?

Jij gaat onze klanten adviseren om binnen hun budget en wensen een droombadkamer te ontwerpen. Dit ontwerp ga jij verder uitwerken tot een 3D tekening met offerte. Als dit gerealiseerd is zorg jij ook voor de installatietekeningen binnen de geldende normen en richtlijnen. Deze tekeningen worden gemaakt in Arkey en worden gebruikt door onze monteurs op de bouwplaats en door de bouwkundig aannemer.

Wie ben jij?

Iedere dag komen er verschillende klanten in LIV na het kopen van een woning. Deze klanten zijn opzoek naar hun nieuwe badkamer en zijn een eerlijk en sterk advies nodig. Met jouw kennis en ervaring zorg jij dat je ideeën aankomen en weet jij zo nodig ook juiste oplossingen aan te dragen. Woon jij binnen een straal van 50km rond Nijmegen wil jij deze kans niet laten liggen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Naast de mooiste werkomgeving en leuke collega’s is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan het volgen van een cursus of het bezoeken van beurzen. Doordat wij ook op zaterdag open zijn krijg jij de ruimte op een andere dag lekker vrij te nemen. De openingstijden zijn van 09:30 tot 17:30 maar op woensdag of donderdag werk je tot 21:00 uur.

Met wie ga je werken?

Je komt te werken in een team van 5 collega’s. Dit is een team dat soepel met elkaar omgaat en qua leeftijd vrij divers is. Het team gaat minimaal 1 keer per jaar samen op pad om wat leuks met elkaar te doen.

Wij bieden

  • De mooiste werkomgeving voor deze functie
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door een eigen opleidingsgids en meer
  • Een vaste baan binnen 2 jaar bij wederzijds goed bevallen

Wij vragen

  • Kennis van Arkey en Autocad is een pré
  • Afgeronde MBO 3 opleiding met voorkeur richting installatietechniek
  • Wonend binnen een straal van 50km van Nijmegen is een pré

Goed om te weten

  • Als adviseur / tekenaar sanitair kom je in dienst bij onze partner Van der Sluis Technische Bedrijven, met LIV als werkplek. Lees meer over werken bij Van der Sluis
  • Contactpersoon bij de vacature: Remco Tanke werkenbij@vd-sluis.nl 038-3446555.

Reageren

Iets voor jou, werken als adviseur / tekenaar sanitair in LIV? Reageer direct via de vacature op de website van Van der Sluis!