De gebreide interieuraccessoires en fashion items van het oer-Hollandse merk Knit Factory zijn verrassend origineel. Onverwoestbaar en eindeloos te combineren met het stoere bed-, bad- en keukentextiel.

Bezoek de website van Knit Factory

Knit Factory: oer-Hollands breiwerk voor het hele huis

Gebreide interieurproducten en stoere woondecoratie. Eigentijds afdroogdesign, luxe bedtextiel en keukenproducten om uw vingers bij af te likken. Bij Knit Factory, een van Nederlands weinige breierijen, weten we wat vakmanschap is. Dankzij ons gevoel voor mode en functionaliteit en onze tik regelmatig nieuwe producten te bedenken, is onze collectie woonaccessoires en interieurproducten continu bij de tijd.

Of het nu gaat om zachte handdoeken en comfortabele plaids of vintage lampenkappen en unieke dekbedovertrekken in verschillende tinten; steeds weer combineren we Dutch design en Hollandse gezelligheid in één product. Van de keuken en badkamer tot de woonkamer en kledingkast. Elke ruimte in huis krijgt een natuurlijke dosis sfeer met onze stijlvolle gebruiksproducten, die elkaar aanvullen en onderling naar hartenlust te combineren zijn.

De kleuren zijn natuurlijk, de details verrassend en de materialen onverwoestbaar. Logisch? Voor Knit Factory wel.

Adres en contact

Adres

Knit Factory Hoofdkantoor, Energieweg 22, Beneden-Leeuwen

Telefoon

0487 - 59 34 67

Naar website

Stoer woontextiel