Team LIV

Wat is de kracht van LIV? Dat alle disciplines onder één dak te vinden zijn. En met disciplines bedoelen we echt álles wat er komt kijken bij het kopen en inrichten van je nieuwbouwwoning en bijbehorende tuin!

De kracht van LIV
zit in ons team

Je wordt als koper bij LIV ondersteund door je wooncoach bij het maken van keuzes en krijgt advies op maat van bijvoorbeeld de financieel adviseur, de adviseur baden en de interieurontwerper. Met hun adviezen, kun je uiteindelijk de beslissingen helemaal zelf nemen. Dat scheelt je een heleboel kostbare tijd!

Ontmoet team LIV

Het team van LIV bestaat uit de disciplines wooncoach, financiering, koken, baden, interieur, woon- en tuinklaar. De mensen achter de disciplines kennen elkaar goed en weten elkaar te vinden bij vragen. Het LIV-team werkt intensief samen, waardoor de interne processen naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Wij hebben als doel om jou, de koper van een nieuwbouwwoning, zo goed mogelijk te informeren over alle mogelijkheden en te helpen bij het maken van beslissingen. Eén team met alle verschillende disciplines op elkaar afgestemd. Ook dat is LIV!

Neem contact met ons op