Event- of
vergadering in Nijmegen

Op zoek naar een inspirerende omgeving in Nijmegen om te vergaderen, ideeën uit te wisselen, te netwerken, informatie te delen of iets te vieren? Kom een kijkje nemen in LIV!

Bekijk de brochure

Inspirerend vergaderen

Op de eerste verdieping van het unieke woonbelevingscentrum in Nederland, bevinden zich twee zalen die ruimte bieden als inspirerende vergaderlocatie. De zalen hebben uitzicht op vier volledig ingerichte modelwoningen en twaalf stijlappartementen op ware grootte.

Naast de twee zalen, beschikt de eerste verdieping van LIV over een lobby, skybridge en een grote tuin. Jullie kunnen hier de gasten ontvangen, pauzeren tijdens de vergadering of het event nabespreken met het gezelschap.

Compleet vergaderen
Compleet verzorgd

Gezelschappen van minimaal 10 tot maximaal 110 personen zijn van harte welkom in onze vergaderzalen. De ruimtes kunnen precies zo ingericht worden als gewenst en beschikken over uitgebreide faciliteiten.

Bij een geslaagde bijeenkomst hoort natuurlijk goed en lekker eten, daarom biedt onze brasserie diverse arrangementen aan. In de brasserie staan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt; zij zorgen ongetwijfeld voor een culinaire belevenis tijdens het event of de vergadering.

Unieke vergaderlocatie

De zalen zijn behalve voor vergaderingen, ook te huur voor allerlei andere events, zoals:

 • presentaties
 • relatiedagen
 • workshops
 • trainingen
 • colleges
 • seminars

 

In de brochure staat uitgebreide informatie over de faciliteiten in de vergaderzalen, de prijzen, de arrangementen en de horeca. Je kunt natuurlijk ook een vrijblijvende reservering plaatsen of een offerte opvragen.

 

Vraag offerte op

Reserveer een
vergaderzaal

Enthousiast geworden om een vergadering of event bij ons te (laten) organiseren? Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze eventmanager Joanna Herikhuisen, of kom gerust eens binnenlopen!

Joanna Herikhuisen
T: 085-0707711
E: vergaderen@livwonen.nl

Woonbelevingscentrum LIV
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

Online reserveren

Liever online een vrijblijvende reservering plaatsen? Geen probleem! Wij nemen contact met je op om je wensen door te spreken. Je ontvangt altijd eerst een offerte.

Plaats je online reservering

Openingstijden

 • Maandag: 10:00 – 17:30 uur
 • Dinsdag: 10:00 – 17:30 uur 
 • Woensdag: 10:00 – 21:00 uur
 • Donderdag: 10:00 – 21:00 uur 
 • Vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
 • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

 

NB: voor het boeken van de vergaderzalen zijn in overleg ruimere openingstijden mogelijk

Vergaderen in een inspirerende omgeving in Nijmegen

Bij LIV in Nijmegen krijgt je bijeenkomst een bijzondere omlijsting. LIV is het eerste woonbelevingscentrum van Nederland waar een nieuwbouwwoning al vóór de daadwerkelijke bouw tot leven komt. Loop door mooie, gezellige, luxe, hippe en trendy keukens en badkamers in de nieuwste woontrends. Ga even zitten en zie smaakvolle en stijlvolle accessoires. Strijk met je hand over het keukenblad of de tegels en voel de ideeën voor je eigen woning opborrelen.

Lees meer over LIV
Image
Image
Image
Image
Image
Image