Vergaderen

in Nijmegen

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Nijmegen? Kom vergaderen in LIV, het eerste woonbelevingscentrum van Nederland, waar een nieuwbouwwoning al voor de daadwerkelijke bouw tot leven komt!

Onze vergaderruimtes
vergaderen op een unieke locatie in Nijmegen

In LIV hebben we twee verschillende vergaderruimtes beschikbaar genaamd de Waalbrug en Verlengde Waalbrug. Deze twee aparte vergaderzalen zijn beschikbaar voor groepen van 10 tot 35 personen en zijn ook samen te voegen tot één grote vergaderzaal voor maximaal 110 personen.

  • De vergaderruimtes beschikken uiteraard over alle (digitale) mogelijkheden zoals Wi-Fi, projectiescherm, beamer, geluidsinstallatie en flipover voor het houden van een efficiënte bijeenkomst.
  • De opstelling van de vergaderruimtes is helemaal aan te passen aan je persoonlijke wensen. Je kunt kiezen uit een theater-, U-, vergader- en groepsopstelling.
  • Onze lobby en skybridge zijn ideaal voor de ontvangst van maximaal 70 personen waar je met z’n allen kunt genieten van een heerlijke lunch en/of borrel. Vanaf hier heb je ook nog eens een prachtig uitzicht op onze vier levensgrote modelwoningen in LIV. Een unieke ervaring!
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Catering van Pluryn

De brasserie in LIV verzorgt de catering. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar met koffie/thee, lunch, borrel en dinermogelijkheden. In onze brasserie werken mensen van Pluryn met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze medewerkers maken van jouw vergadering in Nijmegen een culinaire belevenis.

Wij helpen je graag verder

Heb je
een vraag?

Wil je meer weten over de vergaderruimtes in LIV? Wij staan je graag persoonlijk te woord.
Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Neem contact op

Plaats een 
aanvraag

Je kunt natuurlijk ook direct een aanvraag plaatsen. Een van onze medewerkers neemt contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Plaats een aanvraag