Jouw vergadering
of zakelijk event in Nijmegen

Op zoek naar een inspirerende omgeving in Nijmegen om te vergaderen, ideeën uit te wisselen, te netwerken, informatie te delen of iets te vieren?

Kom alvast een kijkje nemen in LIV!

Inspirerend vergaderen

Op de eerste verdieping van het unieke woonbelevingscentrum in Nederland, bevinden zich twee zalen die ruimte bieden als vergaderlocatie. De zalen hebben uitzicht op vier volledig ingerichte modelwoningen en twaalf stijlappartementen op ware grootte. Een inspirerende locatie voor jouw vergadering!

De zalen zijn behalve voor vergaderingen, ook te huur voor allerlei andere zakelijke events, zoals:

 • presentaties
 • relatiedagen
 • workshops
 • trainingen
 • colleges
 • netwerkborrels

Wat voor bijeenkomst je ook wilt organiseren; wij denken graag met je mee.

Vraag alvast naar de mogelijkheden!

Compleet vergaderen
Compleet verzorgd

De arrangementen bij jouw bijeenkomst worden verzorgd door de brasserie van LIV, in samenwerking met Blixem. Zowel in onze brasserie als bij Blixem, werken medewerkers van Pluryn met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben een passie voor hospitality, en bouwen in LIV werkervaring op zodat ze uiteindelijk in een reguliere horecazaak mee kunnen draaien. Ondertussen kijkt een professionele begeleider met horeca-achtergrond mee en stuurt bij waar nodig.

Jouw gasten krijgen een keurig verzorgde catering; onze medewerkers de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Zo helpen we elkaar verder!

Ervaar zelf de kracht van onze catering!

Verse producten
die elkaar versterken

Bij jouw vergadering in LIV, gebruiken we verantwoorde producten van andere werkmaatschappijen van Pluryn, zodat we elkaar optimaal versterken. We werken met:

 • brood van Bakkerscafé de Bakkerij
 • verse soepen en buffetten van Eetcafé BliXem
 • een theeassortiment van Bloesem Theehuis

Met al deze lekkere, verse producten als basis doen onze medewerkers er alles aan om de catering bij jouw vergadering in LIV tot in de puntjes te verzorgen. Zodat je op een goed gevulde maag jouw bijeenkomst kunt voortzetten.

Onze vergaderruimtes:
de Waalbrug

Met groepen tot 30 personen ben je van harte welkom in de Waalbrug. De Waalbrug is een prachtige ruimte met daglicht, voorzien van alle faciliteiten. De vier modelwoningen in de showroom van woonbelevingscentrum LIV vormen een prachtig decor voor je bijeenkomst.

 

Reserveer de Waalbrug!

de Verlengde Waalbrug

Wanneer de Waalbrug op het gewenste dagdeel niet meer beschikbaar is, heb je de mogelijkheid om uit te wijken naar de Verlengde Waalbrug. Dit is een identieke, aangrenzende ruimte maar zonder daglicht. We berekenen voor deze ruimte daarom een gereduceerd tarief.

Deze ruimte is dus alleen te boeken als de Waalbrug al gereserveerd is.

 

Bekijk de prijzen!

Waalbrug +
Verlengde Waalbrug

Een combinatie van de zalen Waalbrug en Verlengde Waalbrug, is de ideale vergaderplek voor groepen van 30 tot 110 personen. In deze samenstelling kun je gebruik maken van een beamer en projectiescherm, spreekstoel en microfoon met audioapparatuur.

 

Reserveer deze grote ruimte!

Extra ruimtes
bij je vergadering

Naast de twee zalen, beschikt de eerste verdieping van LIV over een lobby, skybridge en een grote tuin. Je kunt hier je gasten ontvangen, pauzeren tijdens de vergadering of het event nabespreken met het hele gezelschap.

Kom zelf kijken!

Hoe werk dat,
een vergadering bij LIV?

 • Je kunt je vergadering bij LIV organiseren op iedere werkdag, tussen 9:00 en 21:00 uur.
 • Ben je benieuwd wat het kost, een vergaderruimte huren bij LIV? In onze prijslijst vind je een compleet overzicht van alle prijzen voor zaalhuur en vergaderarrangementen bij LIV.
 • Wanneer je jouw vergadering bij LIV wilt organiseren, ontvang je van ons sowieso altijd eerst een vrijblijvende offerte. Hierin vind je drie prijzen terug:
 1. zaalhuur per 4, 8 of 12 uur
 2. arrangement, per persoon
 3. eventuele uitbreidingen, per persoon

 

Vraag je offerte aan!

Vergaderen in een inspirerende omgeving in Nijmegen

Tijdens events zijn rondleidingen en toelichtingen over LIV bij te boeken. Neem contact op over de mogelijkheden: 

T: 085-0707711
E: vergaderen@livwonen.nl

 

Kom zelf kijken!

Woonbelevingscentrum LIV
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

Of lees meer over LIV!