Event- of
vergadering in Nijmegen

Op zoek naar een inspirerende omgeving in Nijmegen om te vergaderen, ideeën uit te wisselen, te netwerken, informatie te delen of iets te vieren? Kom een kijkje nemen in LIV!

Inspirerend vergaderen

Op de eerste verdieping van het unieke woonbelevingscentrum in Nederland, bevinden zich twee zalen die ruimte bieden als inspirerende vergaderlocatie. De zalen hebben uitzicht op vier volledig ingerichte modelwoningen en twaalf stijlappartementen op ware grootte.

Naast de twee zalen, beschikt de eerste verdieping van LIV over een lobby, skybridge en een grote tuin. Jullie kunnen hier de gasten ontvangen, pauzeren tijdens de vergadering of het event nabespreken met het gezelschap.

Compleet vergaderen
Compleet verzorgd

Gezelschappen van minimaal 10 tot maximaal 110 personen zijn van harte welkom in onze vergaderzalen. De ruimtes kunnen precies zo ingericht worden als gewenst en beschikken over uitgebreide faciliteiten.

Bij een geslaagde bijeenkomst hoort natuurlijk vers en lekker eten, daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan. Andere wensen en/of dieetwensen zijn altijd bespreekbaar.

 

Liever lunchen in de showroom in onze brasserie? Dit is mogelijk tot 20 personen. Geef dit aan bij het maken van een reservering.

Unieke vergaderlocatie

De zalen zijn behalve voor vergaderingen, ook te huur voor allerlei andere events, zoals:

  • presentaties
  • relatiedagen
  • workshops
  • trainingen
  • colleges
  • netwerkborrels

 

Interesse in het concept LIV?
Tijdens events zijn rondleidingen en toelichtingen over LIV bij te boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In de prijslijst staat uitgebreide informatie over de opties en de faciliteiten in de vergaderzalen. Je kunt natuurlijk ook een vrijblijvende reservering plaatsen of een offerte aanvragen.

 

Vraag offerte aan

Reserveer een
vergaderzaal

Enthousiast geworden om een vergadering of event bij ons te (laten) organiseren? Wil je meer weten? Neem dan contact op of kom gerust eens binnenlopen!

T: 085-0707711
E: vergaderen@livwonen.nl

Woonbelevingscentrum LIV
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vergaderen in een inspirerende omgeving in Nijmegen

Bij LIV in Nijmegen krijgt je bijeenkomst een bijzondere omlijsting. LIV is het eerste woonbelevingscentrum van Nederland waar een nieuwbouwwoning al vóór de daadwerkelijke bouw tot leven komt. Loop door mooie, gezellige, luxe, hippe en trendy keukens en badkamers in de nieuwste woontrends. Ga even zitten en zie smaakvolle en stijlvolle accessoires. Strijk met je hand over het keukenblad of de tegels en voel de ideeën voor je eigen woning opborrelen.

Lees meer over LIV