Tuinklaar
direct genieten

In de beginperiode van de aankoop van een nieuwbouwwoning ben je vooral bezig met het maken van keuzes voor de indeling van je woning. De tuin lijkt dan nog ver weg. Door juist in de beginperiode ook aan de tuin te denken, bespaar je jezelf tijd en profiteer je van financiële voordelen.

Financieel aantrekkelijk

Het is financieel aantrekkelijk om in de ontwerpfase van je woning de tuin al mee te nemen. Bij sommige projecten van LIV zit de tuin in het basispakket van de v.o.n.-prijs van de woning. Je krijgt dan, naast je nieuwbouwwoning, ook een tuin opgeleverd. En ook binnen het basispakket van de tuin zijn er uiteraard weer tal van mogelijkheden om de tuin tijdens het bouwproces helemaal naar eigen smaak in te richten. Zit de tuin niet in het basispakket of wil je extra opties toevoegen aan het basispakket? Dan is het verstandig om wel extra budget te reserveren voor de tuin en dit mee te nemen in je bouwdepot van de hypotheek. De tuin valt namelijk onder onroerend goed en is daardoor financieel aftrekbaar in box 1!


Tuinklaar

pakketten

In LIV wordt in het tuinontwerp aandacht besteed aan bijvoorbeeld goede bestrating, rechte schuttingen, efficiënte verlichting en de juiste beplanting op de juiste plek. Dat vraagt om vakkennis en ervaring van professionals. De 350 m2 grote daktuin in LIV is een showroom voor het inrichten van je tuin en helpt je op weg om de juiste keuzes voor ‘buiten’ te maken.

En het grootste voordeel? Snel na de sleuteloverdracht is ook de tuin al helemaal klaar en kun je heerlijk genieten van je nieuwe woning én je prachtige tuin!

Wij helpen je graag verder

Maak een
afspraak

Onze Tuinklaar adviseurs staan voor je klaar en adviseren je bij het maken jouw keuzes op het gebied van tuinen. 

Maak een afspraak

Heb je een
Tuinklaar vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze Tuinklaar adviseurs.

Stel je Tuinklaar vraag