Brasserie LIV

Onder het genot van een heerlijke kop koffie en een lekkere lunch in onze brasserie, kun je ontspannen, overleggen, brainstormen en plannen maken voor jouw droomwoning.

De LIV brasserie als
warm middelpunt!

LIV werkt samen met Pluryn om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten draaien in de maatschappij. De mensen in onze brasserie hebben een passie voor hospitality, maar hebben nog niet voldoende werkervaring om in een reguliere horecazaak mee te draaien. Dat leren ze in de brasserie van LIV. Zo worden ze klaargestoomd om in te stromen in een reguliere arbeidsomgeving.

Onze medewerkers zijn super gemotiveerd en maken graag voor jou een lunch of een lekker kopje koffie klaar. Ondertussen kijkt een professionele begeleider mee over hun schouder en stuurt bij waar nodig. Zo helpen we elkaar verder!


Verse producten

In de keuken van LIV gebruiken we verantwoorde producten van diverse werkmaatschappijen van Pluryn, zodat we elkaar optimaal versterken. We werken met:

Met al deze lekkere, verse producten als basis doen onze medewerkers er alles aan om jouw lunch in LIV tot in de puntjes te verzorgen. Zodat je als (potentiële) koper op een goed gevulde maag de juiste woonkeuzes kunt maken. We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze brasserie!