Over de
LIV-partners

In woonbelevingscentrum LIV informeren en adviseren verschillende bedrijven je bij het maken van de beste keuzes voor jouw nieuwbouwwoning. We vertellen je graag wat meer over die samenwerking tussen de partners in het LIV-concept.

Winkelcentrum LIV

Als eerste is het goed om te weten dat je de keuken, badkamer en de andere producten die je in LIV uitkiest, niet bij LIV Wonen zelf afneemt, maar direct bij de bedrijven die in het LIV woonbelevingscentrum zijn gevestigd. LIV is dus eigenlijk een overdekt winkelcentrum voor je nieuwbouwwoning: je loopt rond in LIV, maar je koopt bij de partners. Zodoende is LIV Wonen BV nooit de partij met wie jij een (koop)overeenkomst sluit.

Maar bij wie koop je de producten dan wel?

Bouwbedrijven

De bouwbedrijven zijn de partijen die in het nieuwbouwproject de woningen en alle opties aanbieden en realiseren. Zij nodigen jou en andere kopers uit om in LIV inspiratie op te doen en woonkeuzes te maken voor je nieuwbouwwoning. Alle zaken die opgenomen staan in de meer-/minderwerklijst neem je af bij het bouwbedrijf. De badkamer en het toilet met het bijbehorende tegelwerk in die ruimtes, vallen daar ook onder.

LIV Wooncoach

Net zoals dat je niks bij LIV Wonen afneemt, koop je ook niks bij LIV Wooncoach. Maar LIV Wooncoach vervult wel een belangrijke rol. In opdracht van de bouwbedrijven, adviseert en begeleidt LIV Wooncoach jou en andere kopers binnen het project bij het maken van je woonkeuzes.

LIV Wooncoach is tegelijk met ons woonbelevingscentrum opgericht en bestaat uit een toegewijd team van ervaren makelaars en kopersbegeleiders. LIV Wooncoach BV maakt deel uit van de Hans Janssen Groep.

Keuken Design Nijmegen

Voor inspiratie en advies om het hart van je woning vorm te geven, wil je natuurlijk geholpen worden door een kundige specialist die jouw keukenwensen als geen ander begrijpt.

Keuken Design Nijmegen is gevestigd in LIV en is gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouwkeukens. Door jarenlange ervaring als het gaat om handige, mooie en innovatieve keukenoplossingen, is Keuken Design Nijmegen een uitstekende partij voor jou als nieuwbouw koper.

Bezoek de website van Keuken Design Nijmegen

Versan Adviescentrum

In je nieuwe woning, wil je je comfortabel voelen. Een badkamer en toiletruimte die naar jouw wensen zijn ingericht, kunnen daarin niet ontbreken.

In opdracht van het bouwbedrijf, helpt de adviseur van Versan Adviescentrum jou bij het maken van je badkamerkeuzes. Versan Adviescentrum is onderdeel van het familiebedrijf Van der Sluis Technische Bedrijven en heeft, naast zijn vestiging in LIV, ook nog een vestiging in Genemuiden.

Spaansen

Tuinaanleg vraagt om vakkennis en ervaring. Wanneer jouw nieuwbouwproject in aanmerking komt voor Tuinklaar, helpt onze partner Spaansen Tuinklaar je op weg met een kundig advies. En zorgt er vervolgens voor dat je tuin, al vóór oplevering van je woning, met kwaliteit is aangelegd.

Spaansen kent zijn oorsprong in Noord-Holland en bestaat al sinds 1946. Bij het grootste familiebedrijf ter wereld staat verbinding centraal als de sleutel tot succes.

Bezoek de website van Spaansen

LIV Hypotheken & Verzekeringen

LIV Hypotheken & Verzekeringen is een jong bedrijf, dat bekendstaat om de uitstekende bereikbaarheid en deskundigheid van hun adviseurs. Als specialist in nieuwbouwhypotheken, weten de adviseurs van LIV Hypotheken & Verzekeringen als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning.

LIV Hypotheken & Verzekeringen maakt deel uit van de Hans Janssen Groep. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is LIV Hypotheken & Verzekeringen onafhankelijk van LIV Wonen.

Bezoek de website van LIV Hypotheken