Onze partners

In woonbelevingscentrum LIV komt alle expertise voor je nieuwbouwwoning bij elkaar onder één dak. In de LIV-formule informeren en adviseren verschillende partners je bij het maken van de beste keuzes voor jouw nieuwbouwwoning.

Winkelcentrum LIV

We vertellen je graag wat meer over die samenwerking tussen de partners in het LIV-concept.

Als eerste is het goed om te weten dat je de keuken, badkamer en de andere producten die je in LIV kunt uitkiezen, niet bij LIV Wonen zelf afneemt, maar bij andere bedrijven. Zij zijn in woonbelevingscentrum LIV gevestigd. LIV is dus eigenlijk een overdekt winkelcentrum voor je nieuwbouwwoning: je loopt rond in LIV, maar je koopt bij de partners. Zodoende is LIV Wonen nooit de partij met wie jij een overeenkomst sluit.

Maar bij wie koop je de producten dan wel?

Bouwbedrijven

De bouwbedrijven zijn de partijen die in het nieuwbouwproject de woningen en alle opties aanbieden en realiseren. Zij nodigen jou en andere kopers in LIV uit om inspiratie op te doen en woonkeuzes te maken voor je nieuwbouwwoning. Alle zaken die opgenomen staan in de meer-/minderwerklijst neem je af bij het bouwbedrijf. De badkamer en het toilet vallen daar ook onder.

LIV Wooncoach

Net als dat je niks bij LIV Wonen afneemt, koop je ook niks bij LIV Wooncoach. In opdracht van de bouwbedrijven, adviseert en begeleidt LIV Wooncoach jou en andere kopers binnen het project bij het maken je woonkeuzes. LIV Wooncoach is tegelijk met ons woonbelevingscentrum opgericht en bestaat uit een toegewijd team van ervaren makelaars en kopersbegeleiders. LIV Wooncoach maakt deel uit van de Hans Janssen Groep.

Keuken Design Nijmegen

Voor inspiratie en advies om het hart van je woning vorm te geven, wil je natuurlijk geholpen worden door een kundige specialist die jouw keukenwensen als geen ander begrijpt.

Keuken Design Nijmegen is gevestigd in LIV en is gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouwkeukens. Door jarenlange ervaring als het gaat om handige, mooie en innovatieve keukenoplossingen, is Keuken Design Nijmegen een uitstekende partij voor jou als nieuwbouw koper.

Bezoek de website van Keuken Design Nijmegen

Versan

In je nieuwe woning, wil je je comfortabel voelen. Een badkamer en toiletruimte die naar jouw wensen zijn ingericht, kunnen daarin niet ontbreken.

In opdracht van het bouwbedrijf, helpt de adviseur van Versan jou bij het maken van je badkamerkeuzes. Versan is onderdeel van het familiebedrijf Van der Sluis Technische Bedrijven en heeft, naast zijn vestiging in LIV, ook nog een vestiging in Genemuiden.

Bezoek de website van Van der Sluis

Spaansen

Tuinaanleg vraagt om vakkennis en ervaring. Wanneer jouw nieuwbouwproject in aanmerking komt voor Tuinklaar, helpt onze partner Spaansen Tuinklaar je op weg met een kundig advies. En zorgt er vervolgens voor dat er met kwaliteit, al vóór oplevering een tuin voor je is aangelegd.

Spaansen kent zijn oorsprong in Noord-Holland en bestaat al sinds 1946. Bij het grootste familiebedrijf ter wereld staat verbinding centraal als de sleutel tot succes.

Bezoek de website van Spaansen

LIV Hypotheken

LIV Hypotheken is een jong bedrijf, dat bekendstaat om hun sublieme bereikbaarheid en deskundigheid van de adviseurs. Als specialisten in nieuwbouw hypotheken, weten de adviseurs van LIV Hypotheken als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwbouw woning.

LIV Hypotheken maakt deel uit van de Hans Janssen Groep. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is LIV Hypotheken onafhankelijk van LIV Wonen.

Bezoek de website van LIV Hypotheken