Disclaimer livwonen.nl

Inhoud website

We besteden veel aandacht en zorg aan de juistheid en betrouwbaarheid van onze website. De informatie die op de website staat, houden we zo actueel mogelijk en we vullen deze dan ook regelmatig aan. Aanvullingen en wijzigingen plaatsen we zonder vooraankondiging. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie die op de website getoond wordt, zoals teksten en beelden.

 

Auteursrecht

Het auteursrecht van alle content op deze website behoort toe aan LIV Wonen BV, tenzij dit nadrukkelijk anders wordt vermeld door middel van bijvoorbeeld bronverwijzingen.

 

Merkbescherming

De merknaam LIV en het logo zijn gedeponeerde (beeld)merken.

 

Aansprakelijkheid

De keuken, badkamer en de andere producten die je in het LIV woonbelevingscentrum uitkiest, neem je niet af bij LIV maar bij andere bedrijven. LIV Wonen is dus nooit de partij met wie jij een (koop)overeenkomst sluit, en LIV is daarom niet aansprakelijk voor hetgeen aan jou geadviseerd of verkocht wordt. Ook is LIV niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website. Dit geldt ook voor schade die voortvloeit uit de tijdelijke onmogelijkheid om deze livwonen.nl website te kunnen raadplegen.