Tuinklaar

Bij geselecteerde projecten van Van de Klok en Trebbe krijg je de mogelijk om voor de oplevering van je huis, je tuin al gereed te hebben. De tuin wordt in de laatste weken van het bouwproces aangelegd en is klaar als je de sleutel in ontvangst neemt. Dat is een fijne binnenkomst!

Huis compleet
Optimaal thuiskomen

Tuinklaar is de manier om bij de oplevering van je huis direct van je tuin te kunnen genieten. LIV maakt het mogelijk. Je kunt direct gebruik maken van een comfortabele oprit en een volwaardig terras. 

Adviesgesprek

Creëer je eigen identiteit met de verschillende keuzemogelijkheden binnen Tuinklaar. In het tuinontwerp wordt aandacht besteed aan goede bestrating, rechte schuttingen, efficiënte verlichting en de juiste beplanting op de juiste plek. Dat vraagt om vakkennis en ervaring van professionals.

De 350 m2 grote daktuin in LIV is een showroom voor het inrichten van je tuin en helpt je op weg om de juiste keuzes voor ‘buiten’ te maken.

Voor jouw perceel,
voor jouw budget

Tuinklaar houdt rekening met jouw budget. De inrichting van je tuin is zo luxe en duur te maken als je zelf wilt. Tuinklaar wordt aangeboden in een aantal pakketten, die variëren van comfortabel tot uiterst luxe. En ook maatwerk, waarbij je samen met een architect jouw tuin gaat vormgeven, is natuurlijk mogelijk.

Reserveer vroegtijdig
budget voor je tuin

Niet alleen je huis, maar ook je tuin wordt aangemerkt als onroerend goed. Dat betekent dat je je tuin dus ook kunt financieren in je hypotheek. Reserveer vroegtijdig budget voor de tuin. Vraag je hypotheekadviseur naar de mogelijkheden binnen je hypotheek.

VON of meerwerk

Afhankelijk van het project is er een bedrag voor Tuinklaar gereserveerd in de koopsom van je nieuwe huis. Dit bedrag betaal je via de koop- aanneemovereenkomst aan de aannemer. Het meerwerk van de aanvullende wensen is financierbaar vanuit het bouwdepot van je hypotheek. Ben je bij de budgettering benieuwd wat tuinaanleg gaat kosten? Neem dan contact op met Tuinklaar.

Voordelen van
Tuinklaar

  • Direct gebruik maken van de ruimte om jouw nieuwe woning
  • Schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand
  • Erfafscheiding direct geregeld
  • Jouw tuin op gelijke hoogte met de buren
  • Goede afwatering
  • Bij oplevering een keurige wijk
  • Verhuizen met een goede entree
  • Financierbaar binnen je hypotheek

 

Meer weten?

Bezoek direct de website van Spaansen Tuinklaar

Wat Tuinklaar voor ons super interessant maakte, was dat onze tuin in de laatste fase van het bouwproces werd aangelegd. Bij de sleuteloverdracht was dus niet alleen ons huis, maar ook de tuin al klaar. Ideaal!

Esther en Patricia van Olderen

Kopers Eiland F, Veenendaal

Spaansen
partner in LIV

Tuinaanleg vraagt om vakkennis en ervaring. Wanneer jouw nieuwbouwproject in aanmerking komt voor Tuinklaar, helpt onze partner Spaansen Tuinklaar je op weg met een kundig advies. En zorgt er vervolgens voor dat je tuin, al vóór oplevering van je woning, met kwaliteit is aangelegd.

Spaansen kent zijn oorsprong in Noord-Holland en bestaat al sinds 1946. Bij dit familiebedrijf staat verbinding centraal als de sleutel tot succes.

Bezoek de website van Spaansen