Tuinklaar

Tuinklaar is de manier om bij de oplevering van je huis, echt klaar te zijn en direct ook van je tuin te kunnen genieten. LIV maakt het mogelijk. Je kunt direct gebruik maken van een comfortabele oprit en een volwaardig terras. Bovendien is het financierbaar in je hypotheek!

Bezoek livtuinen.nl

Huis compleet
Optimaal thuiskomen

LIV maakt het mogelijk om voor de oplevering van je huis, je tuin al gereed te hebben. De tuin wordt in de laatste weken van het bouwproces aangelegd en is klaar als je de sleutel in ontvangst neemt. Dat is een fijne binnenkomst, zeker wanneer je weet dat de meeste nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met een paar staptegels voor de deur en een aantal tegels als oprit. 


Tuinklaar

pakketten

In LIV wordt in het tuinontwerp aandacht besteed aan bijvoorbeeld goede bestrating, rechte schuttingen, efficiënte verlichting en de juiste beplanting op de juiste plek. Dat vraagt om vakkennis en ervaring van professionals. De 350 m2 grote daktuin in LIV is een showroom voor het inrichten van je tuin en helpt je op weg om de juiste keuzes voor ‘buiten’ te maken.

Tuinklaar wordt aangeboden in een aantal pakketten, die variëren van comfortabel tot uiterst luxe. En ook maatwerk, waarbij je samen met een architect jouw tuin gaat vormgeven, is natuurlijk mogelijk! 

Voor jouw perceel,
voor jouw budget

Voor elk perceel maken wij een ontwerp op maat, op basis van vaste uitgangspunten. Creëer je eigen identiteit met de verschillende keuzemogelijkheden binnen Tuinklaar. Denk aan soort bestrating, verlichting, borders, beplanting en natuurlijk de erfafscheiding.

Tuinklaar houdt rekening met jouw budget. De inrichting van je tuin is zo luxe en duur te maken als je zelf wilt. Tuinklaar biedt een aantal pakketten met elk hun eigen budget en keuzemogelijkheden. Wist je dat niet alleen je huis, maar ook je tuin aangemerkt wordt als onroerend goed? En dat je het daarmee kunt financieren in je hypotheek?


Reserveer vroegtijdig
budget voor je tuin

Niet alleen je huis, maar ook je tuin wordt aangemerkt als onroerend goed. Dat betekent dat je je tuin dus ook kunt financieren in je hypotheek. Reserveer vroegtijdig budget voor de tuin. Vraag je financieel adviseur naar de mogelijkheden binnen je hypotheek.

VON of meerwerk
Afhankelijk van het project is er een bedrag voor Tuinklaar gereserveerd in de vrij-op-naam (VON) prijs van je nieuwe huis. Dit bedrag betaal je via de koop- aanneemovereenkomst aan de aannemer. Wanneer de tuin niet in de koopsom is inbegrepen of als je de tuin wilt uitbreiden is het mogelijk om de tuin als meerwerk vanuit het bouwdepot van je hypotheek te financieren.

Tijd voor
je tuin

Vanaf het moment dat je voor de aankoop van je woning bij de makelaar of wooncoach bent geweest, is Tuinklaar een onderdeel van jouw woning. De wooncoach van LIV begeleidt je vervolgens bij alle keuzes vóór het bouwproces; de inrichting van je tuin kies je tijdens het bouwproces. Zodat je ook je tuinkeuzes weloverwogen kunt maken.

Voordelen van
Tuinklaar

  • Direct gebruik maken van de ruimte om jouw nieuwe woning
  • Schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand
  • Erfafscheiding direct geregeld
  • Jouw tuin op gelijke hoogte met de buren
  • Goede afwatering
  • Bij oplevering een keurige wijk
  • Verhuizen met een goede entree
  • Financierbaar binnen je hypotheek

Wij helpen je graag verder

Ontmoet
team LIV

Ben je benieuwd naar de gezichten achter LIV? Wie is jouw Tuinklaar adviseur en hoe heet jouw wooncoach ook alweer? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
Tuinklaar vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze Tuinklaar adviseurs.

Stel je Tuinklaar vraag

Wat Tuinklaar voor ons super interessant maakt, is dat onze tuin in de laatste fase van het bouwproces wordt aangelegd. Bij de sleuteloverdracht is straks dus niet alleen ons huis, maar ook de tuin klaar. Ideaal!

Esther en Patricia van Olderen

Kopers Eiland F, Veenendaal