Maak je huis snel 
Woonklaar

Bij geselecteerde projecten van KlokGroep en Trebbe, krijg je de unieke mogelijkheid om je woning helemaal te laten afwerken door te kiezen voor Woonklaar. Bij ontvangst van je sleutels, zijn je wanden al afgewerkt met je favoriete kleuren, je vloeren liggen al te wachten op jouw voetstappen en ook de raamdecoratie is al netjes voor je bevestigd.

Direct je woning betrekken?
Maak gebruik van Woonklaar!

Inmiddels heb je al een aantal grote woonkeuzes gemaakt en kom je langzaam maar zeker steeds dichter bij de woning van je dromen. Nu ben je aangekomen bij keuzes die betrekking hebben op de afwerking van je woning. Weet jij al in welke stijl jij je woning wilt laten afwerken? 

Wanden, vloeren en raamdecoratie
in jouw eigen stijl  

De materialen die je gaat samenstellen en kiezen, zijn heel bepalend voor de sfeer in je woning. Het liefst stem je ze op elkaar af zodat je hele woning in harmonie is. Je woonklaaradviseur laat je in LIV zien welke mogelijkheden er zijn. Als je je hele woning bij jouw wensen en levensstijl wilt laten aansluiten, zorg je dat je vloeren, wanden, binnendeuren, trapafwerking en raamdecoratie in de door jou gekozen sfeer passen.

Volledig ontzorgd
Alleen nog maar verhuizen

Denk je nu eens in dat jouw woning al vóór oplevering helemaal klaar is en je niet meer hoeft te klussen. Je kan direct je nieuwe thuis betrekken. Lekker hè?

Met Woonklaar doet het bouwbedrijf al het regelwerk voor je, van planning tot aan uitvoering, terwijl jij de verhuizing aan het voorbereiden bent. Zo wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt! 

Bovendien heeft het bouwbedrijf het bouwproces slim georganiseerd zodat er geen extra bouwtijd nodig is om je woning Woonklaar op te kunnen leveren. 

Kies je voor het gemak van Woonklaar en koop je ook je nieuwe droomkeuken in LIV, dan regelt het bouwbedrijf dat tevens je keuken  voor oplevering geplaatst wordt. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is verhuizen!

Financieel voordelig

Ook op financieel gebied, is Woonklaar een aantrekkelijke optie. Doordat Woonklaar al vóór oplevering geplaatst wordt, kun je direct verhuizen én heb je dus geen dubbele woonlasten!

Bovendien zijn de producten van Woonklaar voor het grootste deel financierbaar in je hypotheek. LIV Hypotheken kan jou helpen om voor Woonklaar een budget te reserveren binnen je hypotheek. Vraag ernaar bij je hypotheekgesprek!

Voordelen van Woonklaar

  • Voor oplevering aangebracht, dus je kunt direct verhuizen
  • Hierdoor heb je geen dubbele woonlasten
  • Je hoeft ook niet meer zelf te klussen, dat scheelt tijd
  • Coördinatie en communicatie door het bouwbedrijf, je wordt volledig ontzorgd
  • Grotendeels financierbaar binnen je hypotheek
  • Interieuradvies op maat, alles afgestemd op jouw eigen stijl
  • Inspirerende showroom, volop keus

 

Benieuwd of jij gebruik kunt maken van Woonklaar? Vraag ernaar bij je wooncoach!

Wij helpen je graag verder

Ontmoet 
team LIV

Ben je benieuwd wie bij LIV de woonklaar adviseurs zijn? Met wie heb je straks een afspraak, of hoe heet jouw wooncoach ook alweer? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
woonklaar vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze woonklaar adviseurs. Zij helpen je graag verder.

Stel een vraag