Maak je huis snel 
Woonklaar

Bij geselecteerde projecten van Van de Klok en Trebbe, krijg je de unieke mogelijkheid om je woning helemaal te laten afwerken door te kiezen voor Woonklaar. Bij ontvangst van je sleutels, zijn je wanden al afgewerkt met je favoriete kleuren, je vloeren liggen al te wachten op jouw voetstappen en ook de raamdecoratie is al netjes voor je bevestigd.

Direct je woning betrekken?
Maak gebruik van Woonklaar!

Inmiddels heb je al een aantal grote woonkeuzes gemaakt en kom je langzaam maar zeker steeds dichter bij de woning van je dromen. Nu ben je aangekomen bij keuzes die betrekking hebben op de afwerking van je woning. Weet jij al in welke stijl jij je woning wilt laten afwerken? Je woonklaar adviseur helpt je graag!

Wanden, vloeren en raamdecoratie
in jouw eigen stijl  

De materialen die je gaat samenstellen en kiezen, zijn heel bepalend voor de sfeer in je woning. Het liefst stem je ze op elkaar af zodat je hele woning in harmonie is. Je woonklaaradviseur laat je in LIV zien welke mogelijkheden er zijn.

Helemaal geregeld
Alleen nog maar verhuizen

Met Woonklaar doet het bouwbedrijf al het regelwerk voor je, van planning tot aan uitvoering, terwijl jij de verhuizing aan het voorbereiden bent. Bovendien is het bouwproces zo slim georganiseerd, dat er geen extra bouwtijd nodig is om je woning Woonklaar op te kunnen leveren. 

Kies je voor Woonklaar en koop je ook je nieuwe droomkeuken in LIV, dan regelt het bouwbedrijf dat tevens je keuken voor oplevering geplaatst wordt. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is verhuizen. Zo wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Financieel voordelig

Ook op financieel gebied, is Woonklaar een aantrekkelijke optie. Doordat Woonklaar al vóór oplevering geplaatst wordt, kun je direct verhuizen én heb je dus geen dubbele woonlasten!

Bovendien zijn de producten van Woonklaar voor het grootste deel financierbaar in je hypotheek. LIV Hypotheken & Verzekeringen kan jou helpen om voor Woonklaar een budget te reserveren binnen je hypotheek. Vraag ernaar bij je hypotheekgesprek!

Voordelen van Woonklaar

  • Voor oplevering aangebracht, dus je kunt direct verhuizen
  • Hierdoor heb je geen dubbele woonlasten
  • Je hoeft ook niet meer zelf te klussen, dat scheelt tijd
  • Coördinatie en communicatie door het bouwbedrijf, je wordt volledig ontzorgd
  • Grotendeels financierbaar binnen je hypotheek
  • Interieuradvies op maat, alles afgestemd op jouw eigen stijl
  • Inspirerende showroom, volop keus

 

Benieuwd of jij gebruik kunt maken van Woonklaar? Vraag ernaar bij je wooncoach!