Maak je huis snel
Woonklaar

Bij LIV heb je de mogelijkheid om je woning helemaal te laten afwerken door te kiezen voor Woonklaar. Dit betekent dat alle wanden zijn afgewerkt met je favoriete kleuren, dat de vloeren al liggen te wachten op jouw voetstappen en dat ook de raamdecoratie al is bevestigd.


Snel je woning betrekken
wanden, vloeren, raamdecoratie en kasten op maat

Wanden kun je afwerken met glasvliesbehang in diverse kleuren. De meeste mensen kiezen voor gladde wanden. Deze zijn gemakkelijk te veranderen van kleur en bovendien tijdloos. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame en natuurlijke producten. Met een gezond en comfortabel binnenklimaat als resultaat!

Ook de keuze van de vloer in je nieuwe woning is belangrijk en wordt onder andere bepaald door bijvoorbeeld de gebruiksintensiteit, het onderhoud van de vloer en natuurlijke datgene wat je mooi vindt. Bijvoorbeeld hout, PVC of laminaat. Datzelfde geldt ook voor de raambekleding. En ook kasten op maat voor de slaapkamers behoren tot mogelijkheden van woonklaar.

 


Basispakket
of maatwerk?  

Kies je voor het basispakket uit de woonklaarbrochure van jouw nieuwbouwwoning, of wil je liever samen met de woonklaaradviseur je interieur op maat samen stellen? Met de woonklaarpakketten van LIV bepaal je als koper uiteindelijk zelf welk afwerkingsniveau je kiest. Door hier in een vroeg stadium al over na te denken, wanneer je als koper bijvoorbeeld de koperskeuzes maakt, heb je ook de mogelijkheid om dit mee te financieren in je hypotheek.

Jouw eigen stijl
in woonklaar

Vloeren, wanden en raambekleding vormen een belangrijke basis van de stijl van je woning. Houd je bijvoorbeeld meer van Modern minimalistisch met rustige, vergrijsde tinten en wit als basis? Of is Modern chique met pure, eerlijke materialen in een warme omgeving helemaal jouw ding? Of haal je het liefst buiten naar binnen met natuurlijke kleuren en materialen, ook wel Trend botanisch genoemd?

Door samen met de LIV interieurontwerpers na te denken over jouw persoonlijke stijl, kun je al in een vroeg stadium de juiste keuzes maken m.b.t. de wanden en vloeren. Daarnaast zorg je ervoor dat je eenheid creëert in je nieuwe woning met bijvoorbeeld de keuken en het sanitair.

Wij helpen je graag verder

Ontmoet 
team LIV

Ben je benieuwd wie bij LIV de woonklaar adviseurs zijn? Met wie heb je straks een afspraak, of hoe heet jouw wooncoach ook alweer? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
woonklaar vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze woonklaar adviseurs. Zij helpen je graag verder.

Stel een vraag