Wooncoach

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke, spannende en belangrijke aangelegenheid. Als koper ga je daarbij niet over één nacht ijs. In LIV krijg je daarom een wooncoach die jou daarin begeleidt. Eén aanspreekpunt gedurende het hele koop- en bouwtraject.

Stap voor stap 
begeleiding

Bij LIV krijgen projectklanten vakkundige begeleiding van adviseurs bij de aankoop van een woning, het afsluiten van een hypotheek, het samenstellen van de keuken en badkamer en de woninginrichting. Die intensieve begeleiding tijdens het totale aankoopproces vinden we heel belangrijk.

Tijdens elke fase van dat aankoopproces staan er gespecialiseerde LIV Wooncoaches voor je klaar. Enthousiaste professionals die goed luisteren en boordevol originele ideeën zitten. Stap voor stap doorloop je het aankoopproces.


Het gesprek
met de wooncoach

Heb je je ingeschreven als geïnteresseerde en een woning toegewezen gekregen? Dan word je door de wooncoach gebeld voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak in LIV neem je samen met je wooncoach alle schaaltekeningen van jouw woning door.

Ook krijg je van de wooncoach een uitgebreide, persoonlijke rondleiding in LIV. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of een dakkapel en loopt door alle stijlappartementen om een gevoel te krijgen bij de stijl van jouw voorkeur. Handig bij het maken van alle woonkeuzes om jouw droomwoning te realiseren!

Advies op maat 
bij jouw woonkeuzes

Wil je de woning ook echt kopen? Dan nodigt de wooncoach je uit voor het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. En je gaat samen aan de slag met alle keuzes per woonruimte. Keuzes die passen bij jouw persoonlijk situatie.

Welke binnendeuren wil je? Waar komen de stopcontacten? Wil je een logeerkamer op zolder? Stap voor stap word je begeleid bij het maken van belangrijke keuzes en adviseert de wooncoach wat voor jouw persoonlijke situatie het beste is.


Inspiratie
op alle momenten

Tijdens onze openingstijden kun je altijd even binnen lopen om je te laten inspireren. Of om bijvoorbeeld familie en vrienden met je mee te laten denken. Heb je gerichte vragen over de woonkeuzes? Dan is het verstandig om een afspraak te maken met je wooncoach.

Wij helpen 
je graag verder

Ontmoet 
team LIV

Ben jij benieuwd welke gezichten er achter LIV zitten? Hoe heet jouw wooncoach ook alweer en wie heb je gesproken? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je 
een vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze wooncoaches.

Stel een vraag

Onze wooncoach dacht erg goed mee in de aangedragen aanpassingen voor onze woning, communiceerde op een aangename manier en nam de tijd om ons te helpen. Daardoor hebben wij de nodige afwegingen en keuzes kunnen maken om onze woning helemaal naar eigen wens in te delen!

Kopers

de Martinus, Arnhem