Wooncoach

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke, spannende en belangrijke aangelegenheid. Als koper ga je daarbij niet over één nacht ijs. In LIV krijg je daarom een wooncoach die jou daarin begeleidt. Eén aanspreekpunt gedurende het hele koop- en bouwtraject.

Stap voor stap 
begeleiding

Bij LIV krijgen projectklanten vakkundige begeleiding van adviseurs bij de aankoop van een woning, het afsluiten van een hypotheek, het samenstellen van de keuken en badkamer en de woninginrichting. Die intensieve begeleiding tijdens het totale aankoopproces vinden we heel belangrijk.

Tijdens elke fase van dat aankoopproces staan er gespecialiseerde LIV Wooncoaches voor je klaar. Enthousiaste professionals die goed luisteren en boordevol originele ideeën zitten. Stap voor stap doorloop je het aankoopproces.

Het gesprek
met de wooncoach

Heb je een woning toegewezen gekregen en de koop- aanneemovereenkomst ondertekend? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek met jouw eigen wooncoach. Tijdens dit gesprek krijg je een uitgebreide, persoonlijke rondleiding in LIV, en krijg je een toelichting op het bouwproces en alle woonkeuzes die je gaat maken. Keuzes die passen bij jouw persoonlijk situatie.

Welke binnendeuren wil je? Waar komen de stopcontacten? Wil je een logeerkamer op zolder? Stap voor stap krijg je begeleiding bij het maken van belangrijke keuzes en adviseert de wooncoach wat voor jouw persoonlijke situatie het beste is.

Meer over bouwopties

Wij helpen 
je graag verder

Ontmoet 
team LIV

Ben jij benieuwd welke gezichten er achter LIV zitten? Hoe heet jouw wooncoach ook alweer en wie heb je gesproken? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je 
een vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze wooncoaches.

Stel een vraag

Onze wooncoach dacht erg goed mee in de aangedragen aanpassingen voor onze woning, communiceerde op een aangename manier en nam de tijd om ons te helpen. Daardoor hebben wij de nodige afwegingen en keuzes kunnen maken om onze woning helemaal naar eigen wens in te delen!

Kopers

de Martinus, Arnhem