Wooncoach

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke, spannende en belangrijke aangelegenheid. In LIV krijg je daarom een wooncoach die jou begeleidt. Eén centrale contactpersoon als spil tussen jou, het bouwbedrijf en alle specialisten in LIV.

De aankoop van je droomwoning

Heb je je ingeschreven op een nieuwbouwwoning en heb je deze ook toegewezen gekregen? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek met jouw eigen wooncoach.

De afspraken vinden plaats in LIV. De wooncoach adviseert over de woning, eventuele uitbouw, dakkapel en meer- en minderwerk. Natuurlijk worden de (financiële) consequenties van de bouwopties besproken. Tijdens de weg naar je droomhuis sta jij er dus niet alleen voor.

Onze wooncoach dacht erg goed mee in de aangedragen aanpassingen voor onze woning, communiceerde op een aangename manier en nam de tijd om ons te helpen. Daardoor hebben wij de nodige afwegingen en keuzes kunnen maken om onze woning helemaal naar eigen wens in te delen!

Kopers

de Martinus, Arnhem

Centraal geregeld

Je wooncoach zorgt ervoor dat je wordt doorverwezen naar de adviseurs voor de keuken, badkamer, Woonklaar en Tuinklaar. De wooncoach houdt ook de planning in de gaten en informeert over de ontwikkelingen binnen het project. Bij eventuele vragen kan je altijd bij hem terecht. Kortom: de wooncoach ontzorgt jou in de gehele reis naar jouw nieuwe woning!