Wooncoach

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke, spannende en belangrijke aangelegenheid. In LIV krijg je daarom een wooncoach die jou begeleidt. Eén centrale contactpersoon als spil tussen jou, het bouwbedrijf en alle specialisten in LIV.

De aankoop van je droomwoning

Heb je je ingeschreven op een nieuwbouwwoning en heb je deze ook toegewezen gekregen? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek met jouw eigen wooncoach, die voor je klaar staat tijdens het hele proces. Want een intensieve begeleiding, vinden wij heel belangrijk.

De afspraken vinden gewoon plaats in LIV. De wooncoach vertelt je over de locatie en de omgeving van het nieuwbouwproject, en adviseert over de woning, eventuele uitbouw, dakkapel en meer- en minderwerk. Natuurlijk worden de (financiële) consequenties van de bouwopties besproken. Maar je staat er niet alleen voor: hij helpt bij het maken van de juiste keuzes op weg naar je droomhuis.

Onze wooncoach dacht erg goed mee in de aangedragen aanpassingen voor onze woning, communiceerde op een aangename manier en nam de tijd om ons te helpen. Daardoor hebben wij de nodige afwegingen en keuzes kunnen maken om onze woning helemaal naar eigen wens in te delen!

Kopers

de Martinus, Arnhem

Centraal geregeld

Volgende stap? Het vervolggesprek met je wooncoach over je koperskeuzes. Hij houdt de planning in de gaten en plant afspraken in binnen LIV. Je wordt doorverwezen naar adviseurs voor de keuken, badkamer, Woonklaar en vaak zelfs Tuinklaar. De wooncoach begeleidt en adviseert, is de spil tussen jou, het bouwbedrijf en de adviseurs en met vragen kan je altijd bij hem terecht.