Wooncoach

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke, spannende en belangrijke aangelegenheid. Daarbij ga je niet over één nacht ijs. In LIV krijg je daarom een wooncoach die jou begeleidt. Eén aanspreekpunt gedurende het hele koop- en keuzetraject.

Het gesprek
met de wooncoach

Heb je een woning toegewezen gekregen en de koop- aanneemovereenkomst ondertekend? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek met jouw eigen wooncoach, die voor je klaar staat tijdens het hele proces. Want een intensieve begeleiding, vinden wij heel belangrijk.

De wooncoach is een enthousiaste professional die goed luistert en boordevol originele ideeën zit. Tijdens het gesprek krijg je een uitgebreide rondleiding in LIV, en krijg je een toelichting op het bouwproces en alle woonkeuzes die je gaat maken. Keuzes die passen bij jouw persoonlijk situatie.

Stap voor stap 
begeleiding

Welke binnendeuren wil je? Waar komen de stopcontacten? Wil je een logeerkamer op zolder? Stap voor stap krijg je begeleiding bij het maken van belangrijke keuzes en adviseert de wooncoach wat voor jouw persoonlijke situatie het beste is.

Meer over koperskeuzes

Wij helpen 
je graag verder

Ontmoet 
team LIV

Ben jij benieuwd welke gezichten er achter LIV zitten? Hoe heet jouw wooncoach ook alweer en wie heb je gesproken? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je 
een vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze wooncoaches.

Stel een vraag

Onze wooncoach dacht erg goed mee in de aangedragen aanpassingen voor onze woning, communiceerde op een aangename manier en nam de tijd om ons te helpen. Daardoor hebben wij de nodige afwegingen en keuzes kunnen maken om onze woning helemaal naar eigen wens in te delen!

Kopers

de Martinus, Arnhem