Je nieuwe thuis

Drie belangrijke factoren die invloed hebben op de vitaliteit en stabiliteit van mensen zijn ‘relaties’, ‘werken’ en ‘wonen’. De aankoop van een nieuwbouwwoning is dus een hele belangrijke beslissing waar je goed over na denkt. LIV helpt je bij het maken van deze keuze.

Ervaren
voordat je koperskeuzes definitief maakt

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning krijg je te maken met het indelen van alle woonruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de zolder. Of wil je een uitbouw beneden of een dakkapel? Allemaal koperskeuzes die je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur binnen de mogelijkheden van het nieuwbouwproject. In LIV kun je door alle kamers lopen en ervaren wat de ruimte met je doet. Met ook nog eens alle specialisten onder één dak.

Lees meer over koperskeuzes

Koken
In de keuken van je dromen

Er zijn tal van mogelijkheden om de keuken in jouw nieuwbouwwoning helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. De keukenadviseur in LIV begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes.

Keukenadvies in LIV

Baden
Jouw sanitair en tegelwerk

De badkameradviseur in LIV helpt je bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van het sanitair en de tegels. Je kunt in LIV je toekomstige toiletruimte bekijken of in je badkamer gaan staan om te ervaren hoe groot hij is of. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van mogelijkheden om het sanitair en de tegels helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Badkameradvies in LIV

Woonklaar
Stap binnen in een afgewerkte woning

Denk je eens in dat jouw woning al vóór oplevering klaar is en direct betrokken kan worden. Dat kan met Woonklaar. Woonklaar wordt aangeboden in geselecteerde projecten, en betekent dat de vloeren worden gelegd en de wanden netjes worden afgewerkt in jouw favoriete kleur. Ook de raamdecoratie is al voor je bevestigd. Precies zoals afgesproken. Geweldig toch!

Woonklaaradvies in LIV

Tuinklaar
Voor optimaal buitenleven

Bij veel nieuwbouwprojecten, heb je de mogelijkheid om de aanleg van de tuin direct mee te nemen in het bouwproces van je woning. Met goede bestrating, rechte schuttingen, verlichting en de juiste beplanting op de juiste plek! De 350 m2 grote daktuin in LIV helpt je op weg en inspireert je om de juiste keuzes te maken. Met als grootste voordeel? Al vóór oplevering van de woning is ook je tuin al helemaal klaar!

Lees meer over Tuinklaar