Je nieuwe thuis

Drie belangrijke factoren die invloed hebben op de vitaliteit en stabiliteit van mensen zijn ‘relaties’, ‘werken’ en ‘wonen’. De aankoop van een nieuwbouwwoning is dus een hele belangrijke beslissing waar je goed over na denkt. LIV helpt je bij het maken van deze keuze.


Ervaren
voordat je woonkeuzes definitief maakt

In LIV word je als koper begeleid door een wooncoach die je helpt bij het maken van de juiste keuzes. Hierdoor heb je altijd één aanspreekpunt. Voor de aankoop van een nieuwbouwwoning in de oriëntatiefase, en vervolgens ook tijdens het hele bouwtraject. Samen neem je alle mogelijkheden door, zodat je zelf weloverwogen woonkeuzes kunt maken.

Lees meer over de wooncoach


Financiering
weten wat je kunt

Voordat je besluit om een nieuwbouwwoning te kopen, wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. In LIV zijn er daarom ook financieel adviseurs beschikbaar die je bijstaan met vragen over het afsluiten van de juiste hypotheek. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Lees meer over financiering via LIV


Bouwopties

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning krijg je als koper te maken met het indelen van alle woonruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de indeling van de zolder. Of wil je een uitbouw beneden of een dakkapel? Allemaal bouwopties die je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur binnen de mogelijkheden van het nieuwbouwproject. In LIV kun je door alle kamers lopen en ervaren wat een ruimte met je doet. Met ook nog eens alle specialisten onder één dak.

Lees meer over Bouwopties bepalen in LIV


Inrichting
creëer en visualiseer

Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning komt heel veel kijken. Denk hierbij aan de sfeer, kleur, verlichting, vloer en raambekleding. De vele keuzes die je moet maken kunnen ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Schakel je onze interieurontwerpers in, dan gaan zij met jou aan de slag en krijg je een compleet interieurplan, helemaal toespitst op jouw situatie en jouw woonwensen. Lees meer over interieur.

Lees meer over Inrichting van LIV


Koken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk om daarom goed na te denken bij de keuzes die je als koper maakt. In LIV laat de adviseur koken je zien, én letterlijk voelen, welke keukeninrichting in de basis is opgenomen in de v.o.n.-prijs van je nieuwbouwwoning. Hij of zij geeft daarnaast advies over wat wel en niet kan in je keuken en welke mogelijkheden je allemaal hebt, buiten de basismogelijkheden.

Lees meer over Koken


Baden

De adviseur Baden in LIV helpt je bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van het sanitair en de tegels. Je kunt in LIV bijvoorbeeld je toekomstige toiletruimte bekijken of in je badkamer gaan staan om te ervaren hoe groot hij is of. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van mogelijkheden om het sanitair en de tegels helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Lees meer over Baden


Tuinklaar

Bij de tuinklaarpakketten van LIV bestaat de mogelijkheid om de aanleg van de tuin mee te nemen in het bouwproces van de nieuwbouwwoning. Met goede bestrating, rechte schuttingen, verlichting en de juiste beplanting op de juiste plek! De 350 m2 grote daktuin in LIV helpt je op weg en inspireert je om de juiste keuzes te maken. Met als grootste voordeel? Snel na de oplevering van de woning is ook je tuin al helemaal klaar!

Lees meer over Tuinklaar