Je nieuwe thuis

Na de aankoop van je nieuwbouwwoning is het tijd om keuzes te maken. In LIV maak je al deze keuzes onder één dak met hulp van verschillende specialisten.

Ervaren
voordat je koperskeuzes definitief maakt

Je huis helemaal creëren zoals jij dat wil; dat klinkt (en is) fantastisch. Wil je bijvoorbeeld een uitbouw? Een dakkapel? Of een extra lichtpunt in de keuken? Allemaal koperskeuzes die je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur binnen de mogelijkheden van het nieuwbouwproject. In LIV bieden wij de mogelijkheid om door alle kamers te lopen en deze keuzes te visualiseren. Zo komt jouw woning al meer tot leven!

Lees meer over koperskeuzes

Koken
In de keuken van je dromen

Er zijn tal van mogelijkheden om de keuken in jouw nieuwbouwwoning helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. De keukenadviseur in LIV begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes.

Keukenadvies in LIV

Baden
Jouw sanitair en tegelwerk

De badkameradviseur in LIV helpt je bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van het sanitair en de tegels. Je kunt in LIV je toekomstige toiletruimte bekijken of in je badkamer gaan staan om te ervaren hoe groot hij is of. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van mogelijkheden om het sanitair en de tegels helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Badkameradvies in LIV

Woonklaar
Stap binnen in een afgewerkte woning

Denk je eens in dat jouw woning al vóór oplevering klaar is en direct betrokken kan worden. Dat kan met Woonklaar. Woonklaar wordt aangeboden in geselecteerde projecten, en betekent dat de vloeren worden gelegd, de wanden netjes worden afgewerkt en de raamdecoratie al voor je is bevestigd.

Woonklaaradvies in LIV

Tuinklaar
Voor optimaal buitenleven

Bij geselecteerde projecten heb je de mogelijkheid om de aanleg van de tuin direct mee te nemen in het bouwproces van je woning. Het grootste voordeel? Al vóór oplevering van de woning is ook je tuin al helemaal klaar!

Lees meer over Tuinklaar