Meer dan LIV

LIV is het eerste woonbelevingscentrum in Nederland waar een nieuwbouwwoning, al vóór de daadwerkelijke bouw, tot leven komt. Want een woning kopen doe je in de eerste plaats op gevoel!

Een uniek concept maakt wonen geweldig

In LIV doorloop je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning met ondersteuning van een wooncoach. Van koken en baden tot aan advies over het woon- en tuinklaar maken, al vóór oplevering. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je een heleboel waardevolle tijd!

Loop zelf door de vier inspiratiewoningen, gebouwd op ware grootte, en ervaar hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren ensuite doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt, en maak betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met veel plezier woont!

Ontdek jouw woonstijl

Vind in LIV volop wooninspiratie en ontdek welke stijl het beste bij jouw persoonlijke woonwensen past. Houd je bijvoorbeeld van landelijk, strak en modern, of liever Scandinavisch?

Gebundelde krachten op één plek

LIV is een bundeling van krachten van Wooncoach, van de Klok, Trebbe, Van der Sluis Technische Bedrijven en Keuken Design Nijmegen. In het leven geroepen omdat zij zagen dat het kopen van een nieuwbouwwoning veel leuker en makkelijker kon.

Onze partners geloven in een optimale ondersteuning van hun gezamenlijke klant, door alle specialistische facetten in het aankoopproces onder te brengen onder één dak. Zodat je als koper op één plek, de juiste woonkeuzes kunt maken. Met je verstand, maar ook op je gevoel. En dat scheelt ook nog eens heel veel tijd!

Wij helpen
je graag verder

Ontmoet
team LIV

De kracht van LIV zit in ons team.
Een bundeling van vakspecialisten. Benieuwd wie dat zijn? 

Lees meer over Team LIV

Heb je
een vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Stel een vraag