Over LIV

LIV is het eerste woonbelevingscentrum in Nederland waar een nieuwbouwwoning, al vóór de daadwerkelijke bouw, tot leven komt. Want een woning kopen doe je in de eerste plaats op gevoel!


Een uniek concept 
maakt wonen geweldig

In LIV doorloop je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning met ondersteuning van een wooncoach. Van koken en baden tot aan advies over het interieur van je woning en het uiteindelijk woon- en tuinklaar maken, snel na oplevering. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je een heleboel waardevolle tijd!

Loop zelf door de vier modelwoningen, gebouwd op ware grootte, en ervaar hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren ensuite doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt, en maak betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met veel plezier woont!


Ontdek
jouw woonstijl

Vind in LIV 12 appartementen en ontdek welke stijl het beste bij jouw persoonlijke woonwensen past. In de stijlappartementen zijn de keuken en het sanitair per stijl op elkaar afgestemd, zodat je ziet wat eenheid doet in je nieuwe woning. Houd je bijvoorbeeld van Landelijk, Trend Botanisch of Modern Scandinavisch? Of ben je daarin nog zoekende? Dan helpen onze interieurontwerpers je op weg om jouw persoonlijke woonwensen te vertalen naar een compleet interieurplan.


Afwerkingsniveau 
op maat 

In LIV is het daarnaast mogelijk om echt al je woonkeuzes te maken, zodat de nieuwbouwwoning snel na de sleuteloverdracht ook woon- en tuinklaar wordt opgeleverd. De wanden zijn afgewerkt, de vloeren gelegd en zelfs de raambekleding is opgehangen. En ook de tuin is voorzien van bestrating, beplanting, verlichting en schuttingen. In de 350 m2 grote daktuin in LIV kun je inspiratie opdoen om ook de keuzes van de tuin al in een vroeg stadium te maken. Je hoeft echt niets meer zelf te doen. Alleen verhuizen natuurlijk!


Gebundelde krachten
op één plek!

LIV is een bundeling van krachten van Eigenhuis Groep, KlokGroep, Trebbe Wonen en Van der Sluis Technische Bedrijven. In 2017 ontstaan omdat zij zagen dat het kopen van een nieuwbouwwoning veel leuker en makkelijker kon. Zij geloven in een optimale ondersteuning van hun gezamenlijke klant, door alle specialistische facetten in het aankoopproces onder te brengen onder één dak. Zodat je als koper op één plek, de juiste woonkeuzes kunt maken. Met je verstand, maar ook op je gevoel. En dat scheelt ook nog eens heel veel tijd.

Wij helpen
je graag verder

Ontmoet
team LIV

De kracht van LIV zit in ons team.
Een bundeling van vakspecialisten. Benieuwd wie dat zijn? 

Lees meer over Team LIV

Heb je
een vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Stel een vraag