Goed geregeld

Er komt veel kijken bij het kopen en inrichten van een nieuwe woning. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Samen met LIV zorg je ervoor, dat al je nieuwbouwzaken goed geregeld worden.

Stap voor stap
begeleiding

In LIV staat een compleet team van adviseurs op alle woonvlakken voor je klaar die je adviseren en begeleiden bij alle regelzaken. Denk aan advies en begeleiding bij de aankoop en indeling van je woning. Maar natuurlijk ook de financiering en budgettering voor je grootste woonkeuzes. Dat is LIV. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

Regel je hypotheek

Na je gesprek bij de wooncoach, kun je meteen door naar de hypotheekadviseur van LIV Hypotheken. Zodat je direct weet wat je financiële mogelijkheden zijn. En hoeveel ruimte je hebt voor zaken als inrichting en bouwopties.

Ontdek je financiële mogelijkheden

Jouw persoonlijke wooncoach

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke, spannende en belangrijke aangelegenheid. Als koper ga je daarbij niet over één nacht ijs. In LIV krijg je daarom een wooncoach die jou daarin begeleidt. Eén aanspreekpunt gedurende het hele koop- en bouwtraject.

Het voordeel van de LIV wooncoach

Wij helpen je
graag verder

Ontmoet
team LIV

Ben jij benieuwd welke gezichten er achter LIV zitten? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je
een vraag?

Neem contact op met LIV! Samen regelen we het antwoord op jouw vraag.

Stel je vraag direct