Koken

Er zijn tal van mogelijkheden om de keuken in jouw nieuwbouwwoning helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. De keukenadviseur in LIV begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes.


Ervaar je keuken

al voor je kiest

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken bij de keuzes die je maakt. Loop alvast door de verschillende keukens in onze modelwoningen en stijlappartementen en ervaar in LIV al wat de ruimtes met je doen.

De adviseur keukens laat je daarnaast zien én voelen, wat er in de v.o.n.-prijs van je nieuwbouwwoning zit. Open de deur van je nieuwe koelvriescombinatie. Wrijf met je hand over je nieuwe werkblad. Hoe voelt de greep van je nieuwe keukenkastjes in je hand? Zie en beleef je nieuwe keuken. Je krijgt echt een gevoel bij wat je hebt gekocht.


Meedenken

binnen de mogelijkheden  

De keukenadviseur in LIV geeft je gericht advies over wat wel en niet kan in je nieuwbouwwoning. Wil je bijvoorbeeld wanden verzetten? De keuken op een andere locatie, of een kookeiland? De keukenadviseur weet wat er binnen de kaders van het nieuwbouwproject mogelijk is en denkt mee over oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke woonstijl.


Koken

op basis van jouw persoonlijke woonwensen

Wil je buiten de basismogelijkheden de keuken inrichten? Houd je bijvoorbeeld meer van Landelijk stoer, Modern Scandinavisch of Trend chique? In de twaalf stijlappartementen in LIV kun je naar hartenlust door de verschillende keukenopstellingen lopen en ontdekken welke woonstijl het beste bij jou past. Handig: de keuken uit jouw favoriete woonstijl is perfect te combineren met de stijl van het sanitair, zodat je eenheid creëert in je nieuwe woning.

Keuken Design Nijmegen
partner in LIV

Voor inspiratie en advies om het hart van je woning vorm te geven, wil je natuurlijk geholpen worden door een kundige specialist die jouw keukenwensen als geen ander begrijpt.

Onze partner Keuken Design Nijmegen is gevestigd in LIV en is gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouwkeukens. Door jarenlange ervaring als het gaat om handige, mooie en innovatieve keukenoplossingen, is Keuken Design Nijmegen een uitstekende partij voor jou als nieuwbouw koper!

Bezoek de website van Keuken Design Nijmegen

Wij helpen je graag verder

Ontmoet
team LIV

Benieuwd wie er in LIV werken? Wie is jouw keukenadviseur en hoe heet jouw wooncoach ook alweer? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
keuken vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze keukenadviseurs.

Stel een vraag