Koken

Er zijn tal van mogelijkheden om de keuken aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. De keukenadviseur begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes.

Ervaar je keuken
al voor je kiest

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken bij de keuzes die je maakt. Loop alvast door de verschillende keukens in onze inspiratiewoningen en stijlappartementen en ervaar al wat de ruimtes met je doen.

De keukenadviseur laat je daarnaast zien én voelen, wat er inbegrepen is in de prijs van je nieuwbouwwoning. Zie en beleef je nieuwe keuken.

Meedenken
binnen de mogelijkheden  

Tijdens het adviesgesprek over je keuken, krijg je gerichte informatie over wat wel en niet kan in je nieuwbouwwoning. Wil je wanden verzetten? De keuken op een andere locatie, of een kookeiland? De keukenadviseur weet wat er mogelijk is in het nieuwbouwproject en denkt met je me over oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke woonstijl.

Koken op basis van jouw persoonlijke woonwensen

Wil je buiten de basismogelijkheden de keuken inrichten? In de inspiratiewoningen en showroom in LIV kun je naar hartenlust door de verschillende keukenopstellingen lopen en ontdekken welke woonstijl het beste bij jou past.

Keuken Design Nijmegen
partner in LIV

Voor inspiratie en advies om het hart van je woning vorm te geven, wil je geholpen worden door een kundige adviseur die jouw keukenwensen als geen ander begrijpt.

Onze partner Keuken Design Nijmegen is gevestigd in LIV en is gespecialiseerd in nieuwbouwkeukens. Door jarenlange ervaring in handige, mooie en innovatieve keukenoplossingen, is Keuken Design Nijmegen een uitstekende partij voor jou als nieuwbouw koper!

Bezoek de website van Keuken Design Nijmegen

Wij helpen je graag verder

Ontmoet
team LIV

Benieuwd wie er in LIV werken? Wie is jouw keukenadviseur en hoe heet jouw wooncoach ook alweer? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
keuken vraag?

Neem contact op en stel je vraag direct aan een van de keukenadviseurs.

Stel een vraag