Baden

De badkameradviseur begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van sanitair en tegelwerk. Denk aan wastafels, kranen, badkamermeubels, bad- en doucheopstellingen, tegels, closetpotten, verlichting en spiegels.

Sanitair & tegels
in jouw persoonlijke woonstijl

In LIV kun je in de vier modelwoningen, gebouwd op ware grootte, alvast in je toekomstige badkamer staan om te ervaren hoe groot hij is. Met verschuifbare wanden ervaar je het effect dat het verplaatsen van een wand heeft, op de grootte en indeling van je ruimte. Voel de structuur van de tegels en neem even plaats in het ligbad. Je krijgt echt een gevoel bij de mogelijkheden!

Welk sanitair
zit er in jouw woning?

In LIV laat de badkameradviseur je zien welk sanitair en tegelwerk inbegrepen is in jouw toekomstige woning. Wil je buiten deze mogelijkheden je badkamer en toiletruimte inrichten? In onze showroom kun je door de verschillende badkamers lopen en ervaren welke stijl het beste bij jou past.

Advies over de mogelijkheden
in jouw woning

Heb je zelf al ideeën opgedaan? Wil je bijvoorbeeld een andere indeling of een inbouwkraan in de douche? Bespreek je wensen tijdens je adviesgesprek. De badkameradviseur kent namelijk alle ins en outs van het nieuwbouwproject en kan je precies uitleggen wat er wel en niet mogelijk is. En natuurlijk denkt hij graag met je mee over alternatieve oplossingen.

Versan
partner in LIV

In je nieuwe woning, wil je je comfortabel voelen. Een badkamer en toiletruimte die naar jouw wensen zijn ingericht, kunnen daarin niet ontbreken.

In opdracht van het bouwbedrijf, adviseert Versan jou bij het maken van je badkamerkeuzes. Versan is onderdeel van het familiebedrijf Van der Sluis Technische Bedrijven, die als installateur volledig op de hoogte is van alles wat er komt kijken bij nieuwbouw badkamers. Een adviseur met technische kennis, die je met een gerust hart om raad kunt vragen!

Wij helpen je graag verder

Ontmoet
team LIV

Benieuwd naar het gezicht achter LIV? Wie is jouw badkameradviseur en hoe heet jouw wooncoach ook alweer? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
sanitair vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze badkameradviseurs.

Stel een vraag