Baden

De sanitair adviseur begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van sanitair en tegelwerk. Denk hierbij aan alles wat er komt kijken bij een badkamer en toiletten zoals tegels, wastafels, kranen, badkamermeubels, bad- en/of doucheopstellingen, closetpotten, verlichting en spiegels.


Sanitair & tegels
in jouw persoonlijke woonstijl

In LIV kun je in de vier modelwoningen, gebouwd op ware grootte, alvast in je toekomstige badkamer staan om te ervaren hoe groot hij is. Met verschuifbare wanden kun je ervaren wat voor effect het verplaatsen van een wand heeft op de grootte en indeling van je ruimte. Je kunt de ruimte ook groter maken om te kijken wat het effect op de grootte van de badkamer gaat zijn. Je kunt de structuur van de tegels voelen en in het ligbad plaatsnemen. Je krijgt echt een gevoel bij alle mogelijkheden van het sanitair en de tegels.  


Welk sanitair
zit er in jouw woning?

In LIV laat de adviseur sanitair je zien welk pakket op het gebied van sanitair en tegels er in jouw nieuwbouwwoning zit. Wil je buiten deze mogelijkheden je sanitair inrichten? In de twaalf appartementen in LIV kun je door de verschillende badkamerstijlen lopen en ervaren welke het beste bij jou past. En deze stijl is vervolgens handig te combineren met de keukenstijl, zodat je eenheid creëert in je nieuwe woning.

Houd je bijvoorbeeld meer van Landelijk Stoer, Modern Scandinavisch of Trend Chique? Of wil je een persoonlijk advies op basis van je eigen woonwensen? Dan zijn onze interieurontwerpers binnen LIV altijd bereid om je een helpende hand te bieden.

Advies over de mogelijkheden
in jouw woning

Daarnaast geeft de adviseur sanitair advies over wat wel en niet kan in je nieuwbouwwoning. Wil je bijvoorbeeld een andere indeling of een inbouwkraan in de douche? De adviseur sanitair weet wat er binnen de kaders van het nieuwbouwproject mogelijk is en denkt mee over alternatieve oplossingen.

Wil jij inspiratie opdoen voor het sanitair en tegelwerk bij jouw nieuwbouwwoning? Kom gerust eens langs bij LIV!

Wij helpen je graag verder

Ontmoet
team LIV

Benieuwd naar het gezicht achter LIV? Wie is jouw sanitair adviseur en hoe heet jouw wooncoach ook alweer? Je vindt ons op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
sanitair vraag?

Neem contact op met LIV en stel je vraag direct aan een van onze sanitair adviseurs.

Stel een vraag