Baden

De badkameradviseur begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van sanitair en tegelwerk.

Het sanitair
in jouw woning

De badkameradviseur laat je zien welk sanitair en tegelwerk inbegrepen is in jouw toekomstige woning. Wil je buiten deze mogelijkheden je badkamer en toiletruimte inrichten? In onze showroom kun je door de verschillende badkamers lopen en ervaren welke stijl het beste bij jou past.

Sanitair &tegels
in jouw persoonlijke woonstijl

In de vier inspiratiewoningen kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om te ervaren hoe groot hij is. Met verschuifbare wanden beleef je het effect dat het verplaatsen van een wand heeft, op de grootte en indeling van je ruimte. Voel de structuur van de tegels en neem even plaats in het ligbad. Je krijgt echt een gevoel bij de mogelijkheden!

Advies over de mogelijkheden
in jouw woning

Heb je zelf al ideeën opgedaan? Wil je bijvoorbeeld een andere indeling of een inbouwkraan in de douche? Bespreek je wensen tijdens je adviesgesprek. De badkameradviseur kent namelijk alle ins en outs van het nieuwbouwproject en kan je precies uitleggen wat er wel en niet mogelijk is. En natuurlijk denkt hij graag met je me over alternatieve oplossingen.

Versan Adviescentrum
partner in LIV

In je nieuwe woning, wil je je comfortabel voelen. Een badkamer en toiletruimte die naar jouw wensen zijn ingericht, kunnen daarin niet ontbreken.

In opdracht van het bouwbedrijf, adviseert Versan Adviescentrum jou bij het maken van je badkamerkeuzes. Versan Adviescentrum is onderdeel van het familiebedrijf Van der Sluis Technische Bedrijven, die als installateur volledig op de hoogte is van alles wat er komt kijken bij nieuwbouw badkamers. Een adviseur met technische kennis, die je met een gerust hart om raad kunt vragen!