Koperskeuzes

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning krijg je te maken met veel woonkeuzes. De eerste keuzes hebben betrekking op het meer- en minderwerk van het bouwbedrijf, ofwel de koperskeuzes. De wooncoach begeleidt je hierbij.

Breng je 
woonwensen in beeld

Nadat je de koop- aannemingsovereenkomst hebt getekend, ga je onder begeleiding van de wooncoach aan de slag met jouw woonwensen. Daarin begin je vaak met het hart van de woning: de begane grond. Hoe leef je? Rondom de eettafel of lekker languit op de bank? Heb je kinderen, of komen je familie/vrienden regelmatig over de vloer die willen blijven slapen? Zo heb je tal van vragen die je helpen om goede beslissingen te nemen bij de indeling van de ruimtes. Voor nu, en voor de toekomst.

Ervaar de ruimte

In de vier modelwoningen in LIV, die qua afmetingen in de buurt komen van jouw toekomstige woning, krijg je een goed beeld bij de ruimtes in jouw woning. Ga eens midden in je nieuwe woonkamer staan en ervaar de ruimte om je heen. Hoe voelt het? Heb je een uitbouw nodig? Waar wil je extra stopcontacten of lichtpunten?

In LIV kan het gewoon: krijg eerst een gevoel bij mogelijkheden, en maak daarna jouw weloverwogen woonkeuzes definitief. Die woonkeuzes zijn altijd een balans tussen enerzijds je woonwensen, en anderzijds het budget en de mogelijkheden van het project. Dat kan weleens lastig zijn. De wooncoach heeft al vaker met dit bijltje gehakt en kan jou hierin adviseren.

Maak een geheel van je interieur

Weet je nog niet precies wat je wilt? De wooncoach helpt je om je woonwensen boven tafel te krijgen. In geselecteerde projecten, kun je zelfs gebruik maken van de woonklaaradviseur die je helpt met bepalende sfeerkeuzes: de vloeren, wandafwerking raambekleding. Op basis van jouw eigen stijl kun je dan je woning woonklaar laten maken door het bouwbedrijf. Al vóór oplevering. Je hoeft dan niks meer zelf te doen. Behalve verhuizen en genieten natuurlijk!