Koperskeuzes
bepalen

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, heb je een heleboel woonkeuzes te maken. De eerste keuzes hebben betrekking op het meer- en minderwerk, ofwel de koperskeuzes. De wooncoach begeleidt je hierbij.

Breng je 
woonwensen in beeld

Nadat je de koop- aannemingsovereenkomst hebt getekend, ga je onder begeleiding van de wooncoach aan de slag met jouw woonwensen. Daarin begin je vaak met het hart van de woning: de begane grond. Hoe leef je? Rondom de eettafel of lekker languit op de bank? Heb je kinderen, of komen je familie/vrienden regelmatig over de vloer die willen blijven slapen? Zo heb je tal van vragen die je helpen om als koper goede beslissingen te nemen bij de indeling van de ruimtes. Voor nu, en voor de toekomst.

Ervaar de ruimte

In de vier modelwoningen in LIV, die qua afmetingen in de buurt komen van jouw toekomstige woning, krijg je een goed beeld bij de ruimtes in jouw woning. Ga eens midden in je nieuwe woonkamer staan en ervaar de ruimte om je heen. Hoe voelt het? Heb je een uitbouw nodig? Waar wil je extra stopcontacten of lichtpunten? Welke deurklinken vind je mooi? En hoe wil je de trap afwerken?

In LIV kan het gewoon: krijg eerst een gevoel bij mogelijkheden, en maak daarna jouw weloverwogen woonkeuzes definitief. Die woonkeuzes zijn altijd een balans tussen enerzijds je woonwensen, en anderzijds het budget en de mogelijkheden van het project. Dat kan weleens lastig zijn. Handig dat de wooncoach al vaker met dit bijltje heeft gehakt en jou kan adviseren!

Maak een geheel van je interieur

Weet je nog niet precies wat je wilt? De wooncoach helpt je om je woonwensen boven tafel te krijgen. In LIV kun je ook gebruik maken van interieurontwerpers die, samen met jou, je woning compleet inrichten qua sfeer, kleur, verlichting, vloerafwerking en raambekleding. Op basis van jouw eigen stijl kun je dan je woning woon- en zelfs tuinklaar laten maken. Je hoeft dan niks meer zelf te doen. Behalve verhuizen en genieten natuurlijk!

Wij helpen je graag verder

Kom langs 
bij LIV

Ben jij bezig met de bouwopties van je nieuwbouwwoning en wil je nog eens de ruimte van je toekomstige woning ervaren in onze modelwoningen? Kom gerust langs!

Bezoek LIV

Heb je 
een vraag?

Neem contact op met LIV en een van onze wooncoaches helpt je verder om jouw bouwopties vraag te beantwoorden.

Stel je vraag