Regel je
hypotheek

Het is niet altijd even makkelijk om een woning te kopen. Vaak zijn er vele gegadigden of is de woning al verkocht. Daarom is er de Financierings Belofte van LIV Hypotheken. Met de Financierings Belofte blijf je de concurrentie voor en heb je vooraf zekerheid over je hypotheek.

Vraag je Financierings Belofte aan

Droomwoning
of realiteit?

In LIV hebben we hypotheek adviseurs van LIV Hypotheken BV, een betrouwbare en onafhankelijke partner met adviseurs die je bijstaan bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Naar aanleiding van je persoonlijke situatie krijg je van LIV Hypotheken een indicatie voor welk bedrag je een nieuwbouwwoning kunt kopen. Zodat je meteen weet of jouw droomwoning realiteit kan worden.

Vind hier de benodigde documenten!

Om van je droomhuis jouw thuis te maken, heb je verschillende documenten nodig. De bank of geldverstrekker vraagt om deze gegevens bij de aanvraag van een hypotheek of andere financiering. De documenten van LIV Hypotheken BV download je zelf, eenvoudig en snel.

Alle belangrijke documenten op een rijtje

Hoeveel kan ik lenen?

Benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Of ben je nieuwsgierig naar de maandlasten? Met de handige rekentool, bereken je eenvoudig wat je maximale hypotheekbedrag is. 

Bereken snel je maximale hypotheek

Wij helpen je graag verder

Bekijk de
actuele rentes

Onze hypotheekadviseurs bemiddelen voor alle geldverstrekkers in Nederland. Wil je direct zien welke geldverstrekker de laagste rente biedt? Vergelijk alle rentes in één handig, up-to-date overzicht!

Vergelijk alle rentes

Heb je een
vraag?

Heb je een hypotheekvraag? Misschien wil je dat wij je even terugbellen? Neem contact met ons op en stel direct je vraag aan een van onze hypotheekadviseurs!

Stuur een mail
Image
Image
Image