Regel je
hypotheek

Heb jij je oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Of ben je je nog aan het oriënteren? Dan ben je vast ook benieuwd naar de financiële mogelijkheden bij jouw persoonlijke situatie. Stel je vragen aan de hypotheekadviseurs in LIV. Of vraag je financieringsbelofte aan.

Financieringsbelofte

Droomwoning
of realiteit?

In LIV staat het team van LIV Hypotheken BV voor je klaar met antwoorden over de juiste hypotheek, bij jouw persoonlijke situatie. LIV Hypotheken is een onafhankelijke partner en geeft eerlijk hypotheekadvies, om ervoor te zorgen dat jouw hypotheek nu en in de toekomst betaalbaar blijft.

Droomwoning
of realiteit?

Biedt jouw situatie voldoende ruimte voor de aankoop van jouw droomwoning? Dan krijg je van LIV Hypotheken zelfs een Financierings Belofte, waarmee jij voorrang krijgt op alle andere geïnteresseerden en een garantie op de financiering. Zo weet je zeker dat jouw droomwoning realiteit wordt!

Bezoek de website van LIV Hypotheken

Wij helpen je graag verder

Ontmoet
team LIV

Benieuwd wie er in LIV werken? Welke hypotheekadviseur heb je ook alweer gesproken, en hoe bereik ik mijn wooncoach? Vind alle medewerkers van team LIV terug op de teampagina!

Ontmoet team LIV

Heb je een
vraag?

Heb je een hypotheekvraag? Misschien wil je dat wij je even terugbellen? Neem contact met ons op en stel direct je vraag aan een van onze hypotheekadviseurs!

Stel je vraag