Regel je
hypotheek

Heb jij je oog laten vallen op een nieuwbouwwoning, dan wil je graag weten wat de financiële mogelijkheden zijn bij jouw persoonlijke situatie. Ga in gesprek met een adviseur van LIV Hypotheken & Verzekeringen, waar en wanneer het jou uitkomt.

Droomwoning
of realiteit

Biedt jouw financiële situatie voldoende ruimte voor jouw droomwoning, dan ontvang je van LIV Hypotheken de Financieringsbelofte. Je kunt deze meesturen met je inschrijving op een woning. Daarmee laat je zien dat jij de woning ook echt kunt betalen en krijg je voorrang ten opzichte van geïnteresseerden die géén Financieringsbelofte hebben meegestuurd.

Bovendien heb je met de Financieringsbelofte een kort- en soms helemaal geen - financieringsvoorbehoud nodig. Zo weet je zeker dat jouw droomwoning realiteit kan worden!

Specialist in nieuwbouwhypotheken

In LIV vind je alles onder één dak. Hierdoor is onze partner LIV Hypotheken & Verzekeringen op de hoogte van de details per project en kan je daar dus alles over vertellen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om in je hypotheek extra budgetten op te nemen. Bijna alle woonkeuzes die je in LIV maakt, kun je mee financieren.

Neem direct contact op met LIV Hypotheken

LIV Hypotheken
partner in LIV

LIV Hypotheken & Verzekeringen is een onafhankelijke partner en geeft eerlijk hypotheekadies, om ervoor te zorgen dat jouw hypotheek nu en in de toekomst betaalbaar blijft. LIV Hypotheken & Verzekeringen is een jong bedrijf, dat bekendstaat om de uitstekende bereikbaarheid en deskundigheid van de adviseurs. Als specialisten in nieuwbouwhypotheken, weten de adviseurs van LIV Hypotheken & Verzekeringen als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwbouw woning. 

Bezoek de website van LIV Hypotheken