Route naar LIV

Tip voor navigatie

Ons adres is Verlengde Energieweg 50 in Nijmegen. Herkent je navigatiesysteem dat adres niet? Voer dan het adres van afvalverwerkingsbedrijf DAR in: Kanaalstraat 401 in Nijmegen. LIV bevindt zich tegenover DAR.

Vanaf Arnhem, A325 / N325

Vanaf de A325 ga je de N325 (Prins Mauritssingel) op. Rijd alsmaar rechtdoor op de N325. Je rijdt recht op het Van der Valk hotel af. Bij de stoplichten (ter hoogte van het Van der Valk Hotel) sla je rechtsaf richting de S100 (Beuningen / ’s-Hertogenbosch). Vervolg je weg en rijd alsmaar rechtdoor op de Graaf Alardsingel/S100 en de Nijmeegse stadsbrug De Oversteek.

Neem na de Oversteek de rotonde en neem de 2e afslag om rechtdoor te gaan. Het gebouw van LIV is nu te zien aan je linkerhand, Blijf rechts aanhouden. Om in de tegengestelde richting te komen, ga je één baan naar rechts. Deze leidt je over de hele rotonde. Je volgt hierbij eerst de route richting het centrum en daarna Arnhem/Kleve. Na het derde stoplicht op de kruising ga je de eerste rechts waarna direct links de ventweg op. Aan je rechterzijde vind je de parkeerplaats van LIV.  Veel plezier!

 

Vanaf  ’s-Hertogenbosch / Eindhoven

Vanuit Brabant ga je via de A50 richting Nijmegen. Neem bij de Knooppunt Ewijk de afslag richting Beuningen (A73). Rijd ongeveer 7 kilometer op de A73/Neerbosscheweg en neem op de rotonde (Gaziantepplein) de tweede afslag (driekwart-rond). Ga verder op de Energieweg en rijd ongeveer 2 kilometer rechtdoor. Neem na het passeren van het verkeersplein na 200 meter de eerste afslag rechts (Kanaalstraat) en sla met een scherpe bocht direct linksaf de parallelweg in (let op: niet de tweebaansweg!). Je hebt je bestemming bereikt. Veel plezier bij LIV!

Let op: bij het afslaan vanaf de Energieweg de Kanaalstraat in, steek je een fietspad met tweerichtingsverkeer over.

Vanaf Venlo

Vanuit het zuiden ga je via de A73 richting Nijmegen. Houd bij knooppunt Neerbosch rechts aan richting Nijmegen. Rijd ongeveer 2 kilometer rechtdoor op de Neerbosscheweg en neem op de rotonde (Gaziantepplein) de tweede afslag (driekwart-rond) en ga je verder op de Energieweg. Rijd ongeveer 2 kilometer rechtdoor. Neem na het passeren van het verkeersplein na 200 meter de eerste afslag rechts (Kanaalstraat) en sla met een scherpe direct linksaf de parallelweg in (let op: niet de tweebaansweg!). Je hebt je bestemming bereikt. Veel plezier bij LIV!

Let op: bij het afslaan vanaf de Enegieweg de Kanaalstraat in, steek je een fietspad met tweerichtingsverkeer over.

Vanaf Utrecht

Ga via de A50 richting Nijmegen en neem bij Knooppunt Valburg de afslag richting Bemmel/Nijmegen-Noord. Vervolg ongeveer 7 kilometer je weg op de A15. Neem bij knooppunt Ressen de afslag richting Kleve/Nijmegen. Vervolg je weg op de N325 (Prins Mauritssingel). Houdt op de borden Nijmegen/Kleve aan en rijd alsmaar rechtdoor op de N325. Je rijdt recht op hotel Van der Valk af. Bij de stoplichten (ter hoogte van Hotel van der Valk) sla je rechtsaf richting de S100 (Beuningen / ’s-Hertogenbosch). Vervolg je weg en rijd alsmaar rechtdoor op de Graaf Alardsingel, S100 en de Nijmeegse stadsbrug De Oversteek.

Neem na de Oversteek op de rotonde de eerste afslag. Sla na de rotonde bij de stoplichten direct weer rechtsaf (Weurtseweg). Na ± 250 meter sla je, na het passeren van het bruggetje, wederom rechtsaf. Blijf de weg volgen en draai met een flauwe bocht naar rechts de Kanaalstraat op. Sla na 500 meter (ter hoogte van LIV) rechtsaf de parallelweg in (let op: niet de tweebaansweg!). Je hebt je bestemming bereikt. Veel plezier bij LIV!