Image

Tips voor een badkamer die past bij de rest van je huis!

30 juni 2022

De stijl van de badkamer sluit steeds vaker aan op de stijl van de rest van het huis. Door gebruik van hetzelfde kleurenpalet, dezelfde materialen en accessoires trek je het huiselijke gevoel door naar je badkamer. Welke stijl en kleuren kies jij voor je badkamer? Ga je voor een natuurlijke beleving of wil je een wellness gevoel? Of wil je juist een chique hoteluitstraling?

Kleuren

De tinten voor de badkamer zijn dit jaar vooral neutraal: van rustige aardse tinten tot zachtgroene natuurtinten. De kleuren zijn perfect te combineren met opvallende strakke kranen in de kleuren koper of goud. Zo haal je het chique hotelgevoel naar je eigen badkamer!

Natuur

Naast het gebruik van aardse tinten haal je met het toepassen van natuurlijk materialen de natuur in je badkamer. De kleuren van zand, steen en hout laten zich perfect combineren tot een mooi en warm geheel. Breng kleuraccenten aan in de kranen of in de tegels en creëer zo je eigen natuurlijke oase van rust.

Wellness

In een rustige badkamer is het heerlijk ontspannen. Zachte tinten en materialen helpen je hierbij. Zo maak je een rustige basis die je perfect combineert met luxe toepassingen als een regendouche, een sunshower of een comfortabel ligbad. Fijne zachte handdoeken en natuurlijke verzorgingsproducten maken het wellness gevoel compleet.

Structuur

Rustige tegels combineer je met tegels met een gedurfde structuur voor een eigentijdse look. Gebruik bijvoorbeeld tegels in houtlook of met een grafisch diagonaal lijnenspel. Maak van je badkamer een opvallende ruimte!

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. Dit artikel is geschreven door Van der Sluis Technische Bedrijven, de badkamerspecialist en tevens partner in LIV. Meer weten over Van der Sluis Technische Bedrijven? Bekijk de website: https://www.vd-sluis.nl