Image
Image
Image

Opgeruimd staat netjes met SieMatic MultiMatic en lade organizer

15 november 2022

Heb jij meer keukenspullen dan opbergruimte? Wil jij zelf je kasten en lades inrichten? Dan heeft SieMatic de perfecte oplossing. Het gepatenteerde systeem van SieMatic, MultiMatic, biedt de mogelijkheid om hoge kasten, boven- en onderkasten efficiënt in te delen. Daarnaast biedt SieMatic ook de lade organizer aan waardoor je keukengereedschap netjes is opgeborgen. In dit artikel vertellen we je alles over deze systemen.

 

SieMatic MultiMatic

Het SieMatic MultiMatic systeem biedt de mogelijkheid om aan de hand van een multifunctionele rails tot 30% meer opbergruimte te creëren in je keukenkasten. Het MultiMatic systeem, dat exclusief verkrijgbaar is bij SieMatic. Hiernaast is het ook mogelijk om het geheel aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. De materiaalcombinatie van hoogwaardig aluminium, hout en fijn porselein zorgt voor een luxe uitstraling.

Lade Organizer

Met de lade organizer van SieMatic creëer je orde en overzicht in je keukenlades. Er zijn verschillende mogelijkheden om je lades efficiënter in te richten. De Kingsize-box biedt de ideale opbergruimte voor groot keukengerei door de diepte van deze laden. Hiernaast is het mogelijk om een dubbele besteklade te maken. Onder de bovenste lade bevindt zich een extra lade die de opbergruimte verdubbelt. Naast deze twee mogelijkheden zijn er met het MultiMatic systeem nog vele andere opties om het opbergen van je keukenspullen optimaler te maken.

Wil jij de verschillende opbergopties in het echt zien? In onze LIV showroom kan je meerdere verschillende mogelijkheden bekijken. Onze keukenadviseurs helpen je graag op de opties op een rijtje te zetten.