Image

De keukentrends van 2023: de Küchenmeile

07 oktober 2022

Van 17 september tot en met 23 september vond de Küchenmeile in Duitsland plaats. Dit is de belangrijkste beurs van Duitsland waar alle keukenleveranciers hun deuren openen en de nieuwste trends laten zien. Häcker en Pronorm en Siematic, twee van onze leveranciers, presenteerde hier nieuwe producten, stijlen en materialen. Om jou te inspireren laten wij graag een aantal van de 2023 keukentrends zien.

Pronorm

Het motto van dit jaar was ‘Diversity of life’ waarin veel verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van een keuken werden gepresenteerd. De Pronorm collectie heeft fascinerende nieuwe kleuren en structuren.

Exquisitely designed throughout

Europees eiken is dit jaar erg populair. Dit type hout komt bijvoorbeeld in truffel grijs waardoor het een hele elegante uitstraling geeft. Het gebruik van slimme apparatuur en het gebruik van de goede verlichting maakt de keuken helemaal af.

Inspired by nature

Hier komt moedernatuur van zijn beste kant naar boven. Keramiek wordt gecombineerd met hout waardoor er warmte wordt toegevoegd aan de ruimte. Zo ontstaat er een unieke combinatie en look.

New Classics

Aspecten waar we al bekend mee zijn zorgen voor zekerheid en een vertrouwelijk gevoel. Dit is ook zo bij deze moderne countrystijl. De combinatie van het bekende met een hedendaagse twist zorgt voor een prachtige stijl.  

 

Häcker

Bali walnoot - krachtig & levendig

In deze keuken wordt bruin gecombineerd met expressief zwart. De kracht die deze keuken uitstraalt is niet alleen te merken aan de buitenkant, maar ook de binnenkant heeft veel te bieden. Keukenapparatuur met state-of-the-art technologie en functionaliteit.

Bristol Eucalyptus - fris & levendig

Een keuken in de traditionele landhuisstijl. De nieuwe kleur Eucalyptus in combinatie met wit zorgt voor een frisse look. Daarnaast heeft deze keuken open kasten waardoor je accessoires prachtig kunt presenteren.

Porto GL Ocean Porto GL Umbra Natuur - eerlijk & licht

Deze keuken kan je beschrijven als een koel briesje. De combinatie van de expressieve oceaan kleur en het tijdloze Umber zijn de perfect combinatie. Zwarte werkbladen, planken en keukenachterwanden passen hier goed bij.

 

Over

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. Dit artikel is geschreven door Keuken Design Nijmegen, de keukenspecialist en tevens partner in LIV. Meer weten over Keuken Design Nijmegen? Bekijk de website www.kd-nijmegen.nlDe beelden en informatie uit dit artikel is gebaseerd op de websites van Pronorm en Häcker. Hier kunt u ook kijken om nog meer inspiratie op te doen.