Image
Image
Image

5 voordelen van Tuinklaar

17 januari 2023

Bij geselecteerde projecten binnen LIV zit het concept Tuinklaar. Samen met een gespecialiseerde adviseur verander jij je tuinideeën in werkelijkheid. Waarom zou je voor Tuinklaar kiezen? In dit artikel nemen we je mee door de 5 voordelen van Tuinklaar.

Direct gebruik maken van de ruimte rondom je woning

Meteen kunnen borrelen met je nieuwe buren of spelen met je kinderen in de tuin? Door het Tuinklaar concept maakt LIV het mogelijk om voor de oplevering van je huis, je tuin al gereed te hebben. De tuin wordt namelijk in de laatste periode van de bouw aangelegd.

 

Persoonlijke begeleiding bij wensen en budgettering 

Jouw tuinadviseur geeft advies en helpt bij het maken van keuzes. De eerste stap in Tuinklaar is een Comforttuin. Naast deze Comforttuin is het ook mogelijk om andere aanpassingen te maken waardoor je tuin aan jouw wensen kan worden aangepast.

Inspiratie bij wensen

 

Eigen creativiteit mogelijk door gebruik tuinconfigurator

Tuinklaar maakt gebruik van een tuinconfigurator. Zodra je de Comforttuin zelf wilt aanpassen krijg je de inlog gegevens van deze configurator. Alle grote opties aan je woning zijn verwerkt in de tuintekening.  Jij kan dan aanpassingen maken en meteen zien wat dit voor invloed heeft op de prijs.

 Tuinconfigurator

Financierbaar binnen de hypotheek

Wanneer je project aangesloten is bij Tuinklaar is een deel van de comforttuin bij de koopsom van je nieuwe huis inbegrepen. Dit bedrag betaal je via de koop-en aannemingsovereenkomst van het huis. Het meerwerk voor de uitbreiding van je tuin is aan te merken als ontroerend goed. Hierdoor kan je de tuin meefinancieren in de hypotheek.

 

Professionele tuinaanleg

Wanneer het ontwerp voor de tuin klaar is, wordt de tuin in de laatste periode van de bouw aangelegd. De aanleg wordt gedaan door een professionele hovenier die het ontwerp omzet naar werkelijkheid.

Professionele tuinaanleg

 

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. LIV Tuinklaar is een product van Spaansen. Meer weten over Spaansen Tuinklaar? Bekijk de website https://www.spaansen.nl/tuinklaar