Image
Image
Image

De wooncoach bij LIV: essentiële begeleiding

14 november 2023

Bij de zoektocht naar een nieuwbouwwoning zijn er vele wegen die je kunt bewandelen. LIV biedt hierin een unieke service met de wooncoach: een gids die je helpt met het maken van de juiste keuzes voor je woning, zonder je een bepaalde interieurstijl op te leggen.

Wat doet de wooncoach precies?

De rol van de wooncoach kan het beste worden beschreven als een brug tussen de makelaar en de ontwikkelaar. Waar de makelaar je informeert over de juridische aspecten en de staat van de woning op het moment van aankoop, en de ontwikkelaar zich buigt over vrijere, persoonlijke ontwerpen die vaak buiten het bereik van projectbouw vallen, daar focust de wooncoach zich op de mogelijkheden binnen het project zelf.

De grens tussen woning- en interieuradvies

De wooncoach helpt bij het visualiseren van de ruimtelijke mogelijkheden door middel van meubelkaarten en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de uitkomsten die jouw keuzes kunnen hebben op zaken zoals de plaatsing van elektra. Ze adviseren over de structurele en functionele mogelijkheden van de woning, maar voor keuzes die te maken hebben met stijl en inrichting, wordt je doorverwezen naar een externe ontwerper.

Samenwerking binnen LIV

De wooncoach staat niet op zichzelf maar werkt samen met specialisten in keuken- en sanitair keuzes. Deze samenwerking verloopt harmonieus, waarbij goed overleg plaatsvindt over de wensen van de koper en hoe deze wensen het beste gerealiseerd kunnen worden binnen de grenzen van de nieuwbouwprojecten.

De aankoop van je droomwoning met LIV

Een wooncoach van LIV staat voor je klaar vanaf het moment dat je je inschrijft voor een nieuwbouwwoning tot je er daadwerkelijk woont. Zij zijn de centrale spil in het overleg met het bouwbedrijf en alle specialisten, en zorgen ervoor dat de weg naar je droomhuis helder en gestroomlijnd is.

Een ervaring rijker

Eerdere kopers loven de persoonlijke aanpak van de wooncoaches bij LIV. De tijd en aandacht die de wooncoach investeert in de kopers zorgen ervoor dat alle wensen doordacht en realistisch ingevuld kunnen worden.

Conclusie

Met de hulp van een wooncoach van LIV sta je er nooit alleen voor in het proces naar het realiseren van je nieuwe thuis. Ze bieden ondersteuning en begeleiding bij de belangrijke keuzes die je maakt voor de structuur en functie van je woning, terwijl ze de persoonlijke touch van het interieur aan jou en je eigen smaak overlaten. Hierdoor wordt het kopen van een nieuwbouwwoning niet alleen een spannend avontuur, maar ook een gestructureerd proces met duidelijke stappen en een resultaat dat echt als thuis aanvoelt.