Image
Image
Image

In drie stappen naar de ideale deuren voor jouw nieuwbouwwoning

29 april 2021

Een nieuwbouwwoning, daar horen natuurlijk binnendeuren bij. Bij de woning zoals het bouwbedrijf die aanbiedt voordat jij je keuzes hebt gemaakt, zit een algemene deurenset en garnituur van Svedex inbegrepen. Je hebt de mogelijkheid om deze te upgraden en aan te passen naar jouw eigen wensen. Want wonen is en blijft een zaak van persoonlijke smaak en stijl.

Om elk interieur mooier te maken, biedt Svedex een veelzijdige en uitgebreide collectie. Wat te denken van een glasdeur met geraffineerde zwarte glaslatten, een eigentijdse lijndeur, of juist een industriële zwarte deur. Er is voor ieder wat wils! Wij helpen je in drie stappen op weg naar de ideale deuren voor jouw nieuwbouwwoning.

 

1. Kies een deur in jouw eigen stijl

Om de keuze makkelijk te maken zijn er Svedex deurpakketten. Je vindt ze in de deurtool van Svedex. Er is een deurpakket voor elke stijl. In deze deurpakketten zitten verschillende geselecteerde modellen. Je kiest voor een glasdeur van je hal naar woonkamer en de overige deuren in je huis worden voorzien van bijpassende lijn- of paneeldeuren. Zo ontstaat er een mooie eenheid in de gehele woning. Vind je Svedex deur en laat je woonideeën tot leven komen, want het kan echt: een eigen sfeer in je nieuwbouwwoning met je gekozen binnendeuren!

 

2. Kies je opties in lijnen en glas

Het glas in je glasdeur kan verschillende functies hebben. Het brengt meer licht in de ruimte en zorgt voor een mooi accent in het design. Om te helpen precies het gewenste effect te bereiken, is er keuze uit diverse glassoorten.

Het aanbod van de glassoorten verschilt per deurpakket. Kies voor blank glas als je lekker veel licht in huis wel of juist voor satijn glas voor meer privacy. Wil je liever een iets donkere kleur sfeer in huis? Ga dan voor rookglas en onderstreep de industriële sfeer van nu in combinatie met zwart.

Om je lijndeur helemaal naar smaak te maken kun je bij sommige deurpakketten kiezen uit meerdere lijnvarianten. Ga je voor subtiel of mag de lijn wel wat meer eruit springen? Aan jou de keus!

 

3. Kies het garnituur

De uitstraling van de deur wordt mede bepaald door het type deurklink. Met de juiste deurklink maak je de styling van de deur compleet. Of je nu kiest voor strak RVS, stijlvol zwart of klassiek, wij bieden jou de keuze uit tal van verschillende typen en stijlen. Laat je inspireren door een greep uit het assortiment.

Benieuwd naar de opties voor jouw nieuwbouwwoning? Bekijk dan jouw persoonlijke omgeving en geef je keuzes door in de deurtool van Svedex. De inloggegevens heb je ontvangen van je wooncoach.

 

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komt alle expertise voor je nieuwbouwwoning, samen onder één groot dak. Dit artikel is door Svedex geschreven voor Woonklaar, dat in geselecteerde projecten aangeboden wordt. Maar ook als je geen mogelijkheid hebt tot Woonklaar maar wel in LIV je andere woonkeuzes maakt, krijg je uiteraard toegang tot de deurtool van Svedex om de keuzes van je binnendeuren door te geven. Meer weten over Woonklaar? Bekijk de pagina over Woonklaar op onze website.