Image
Image

Hoe ziet een afspraak met jouw sanitair adviseur eruit?

31 januari 2023

Na de afspraak met de wooncoach is je beeld van de woning een stuk duidelijker geworden. Je weet nu meer over de inrichting van de ruimtes en je hebt al volop ideeën opgedaan. Vandaag is het tijd voor je afspraak bij de sanitair adviseurs. Hoe komt jouw toekomstige badkamer en toilet eruit te zien?

Visualiseren van jouw wensen

De sanitair adviseur begint met het laten zien van het basis sanitair dat in je huis zit. Aan de hand van een 3D tekening lopen jullie samen de badkamer en het toilet door. Daarnaast lopen jullie een rondje door de showroom om bijvoorbeeld de tegels van je basis sanitair in het echt te zien. Het is belangrijk om voor de afspraak je wensen al in kaart te brengen en te beslissen of je tevreden bent met het basis sanitair. Het is namelijk ook mogelijk om je sanitair aan te passen. Dit wordt dan gezien als meerwerk.

Meerwerk

Samen met jouw sanitair adviseur neem je dan eventueel de mogelijkheden voor meerwerk door. Wat zou jij willen veranderen? Wil je een groter badkamermeubel of een ander soort douchewand? Het is allemaal mogelijk! Samen veranderen jullie de eerste dingen op de 3D tekening. In onze showroom kan de adviseur je de verschillende mogelijkheden in het echt laten zien. Samen brengen jullie jouw sanitair in beeld.

De laatste stap

Is alles naar wens? Dan wordt er als laatste stap een offerte gemaakt met het eventuele meerwerk. Hierdoor krijg je een goed overzicht over de keuzes die je hebt gemaakt. De complete offerte met tekening krijg je toegestuurd. Deze kan je thuis nog eens rustig doorkijken. Wanneer je akkoord gaat maken wij alles definitief.  

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van der Sluis Technische Bedrijven, de badkamerspecialist en tevens partner in LIV. Meer weten over Van der Sluis Technische Bedrijven? Bekijk de website: https://www.vd-sluis.nl