Image
Image
Image

Jouw pad naar een zorgeloos en stijlvol (t)huis: de woonklaar afspraak bij LIV

29 september 2023

Wat kun je verwachten van je woonklaar afspraak bij LIV? Je hebt de spannende stap genomen naar een nieuw thuis en al een aantal essentiële woonbeslissingen gemaakt. Nu is het tijd voor de fijne details, die jouw huis echt tot een thuis maken: de sfeerafwerking. Met het woonklaar concept van LIV wordt je huis al vóór oplevering stijlvol afgewerkt. Stel je voor: bij het ontvangen van de sleutels zijn de muren strak, de vloeren glanzend en de raambekleding stijlvol aangebracht. Zelfs die prachtige keuken die je in LIV hebt uitgezocht, staat te schitteren! Klinkt ideaal, toch?

 

Stap 1: Voorbereiden op je woonklaar afspraak.
Zodra je onze uitnodiging per mail ontvangt, kun je via de bijgevoegde Calendly-link zelf een afspraak plannen. Mocht je voorkeur hebben voor een ander moment, dan staat de woonklaar adviseur altijd voor je klaar om samen naar een oplossing te zoeken. Met de afspraak in je agenda is het tijd om je dromen en wensen op papier te zetten: Welke wandafwerking zie je voor je? Welke vloer past bij jou? Welke raambekleding zie je al hangen? Door dit vooraf uit te denken, wordt je afspraak nog effectiever.

Stap 2: Kennismaken met de woonklaar adviseur.
De dag is aangebroken! Met een warm welkom bij LIV, maak je kennis met je woonklaar adviseur. Onder het genot van een drankje leer je elkaar kennen. Wie ben je? Welke woonervaringen heb je al? De woonklaar adviseur zal je ook meenemen in de wereld van het woonklaar concept, zodat jullie samen perfect voorbereid zijn op de volgende stap.

Stap 3: Materialen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden verkennen.
Samen struin je door de showroom, waar de verschillende opties tot leven komen. Samen kijken, voelen en afstemmen. Zie je het al voor je? Die perfecte balans tussen de kleur van de trap en die van de keuken. Alles valt op zijn plek. Je adviseur noteert alle keuzes, waardoor je direct inzicht hebt in de kosten.

Stap 4: Afronden en vooruitkijken.
Met een goed gevoel en een helder beeld van jouw toekomstige thuis, rond je de afspraak af. Of je nu direct tekent of nog even wilt nadenken, bij LIV krijg je de ruimte. En mocht je na het tekenen van de offerte nog twijfelen over bepaalde kleuren, dan is er altijd nog een mogelijkheid voor aanpassingen.

Dus daar ga je, met een gerust hart en vol voorpret. Na de oplevering stap je jouw compleet afgewerkte en stijlvolle nieuwe thuis binnen. Dat klinkt toch als muziek in de oren?