Image

Persoonlijk advies, de weg naar jouw ideale badkamer

06 mei 2021

Het is zover, de zoektocht naar dé badkamer voor jouw nieuwbouwwoning is begonnen. Je hebt al volop inspiratie opgedaan en nu is het tijd voor een persoonlijk adviesgesprek in woonbelevingscentrum LIV. Wat mag je verwachten van het gesprek met onze badkameradviseur?

De afspraak staat gepland en aangekomen bij LIV meld je je bij de balie. Onze badkameradviseur staat al klaar om je te ontvangen. Samen lopen jullie door de prachtige showroom, waar je samen met onze adviseur plaatsneemt aan tafel.

1: De perfecte indeling

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we met de eerste stap aan de slag: de indeling van de badkamer. Je hebt misschien al bepaalde ideeën over hoe je dat het liefst zou hebben. Bespreek je wensen en ideeën gerust met onze adviseur, we denken graag met je mee! Aan de hand de mogelijkheden die het project biedt op installatietechnisch- en bouwkundig gebied, krijg je van ons altijd een eerlijk en deskundig advies. Samen komen we tot de beste indeling voor jouw badkamer. Op basis van daarvan maken we een 3D-tekening voor je. De badkamer krijgt nu al vorm!

 

2: Standaard of naar eigen keuze

De indeling is bekend; we gaan nu kijken naar het sanitair en tegelwerk in jouw badkamer en toiletruimte. Onze badkameradviseur laat je zien welk sanitair en tegelwerk er standaard zit inbegrepen in de koopsom van je woning. Liever andere materialen? In LIV hebben we genoeg inspiratie en vele andere mogelijkheden. De keuze is aan jou!

 

3: Rekenen

Jouw ideale badkamer heb je gevonden, de indeling is ontworpen en de materialen zijn uitgezocht. Dat kan je weer afvinken! Het is voor ons nu tijd om te gaan rekenen, zodat je een passende offerte ontvangt. Je krijgt een complete offerte met tekening toegestuurd, waardoor je het thuis rustig kan doornemen en bespreken. Ga je akkoord? Geef het aan ons door, dan maken wij de opdracht definitief en voor je het weet geniet je in jouw nieuwe badkamer met de juiste beleving!

 

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. Dit artikel is geschreven door Van der Sluis Technische Bedrijven, de badkamerspecialist en tevens partner in LIV. Meer weten over Van der Sluis Technische Bedrijven? Bekijk de website https://www.vd-sluis.nl/installatietechniek.