Image
Image

Standaard sanitair en tegels, hoe werkt dat?

24 juni 2021

Het kopen van een woning is een grote stap. Je ontvangt veel informatie en je hebt een heleboel te regelen. Nu ga je een woning kopen waarbij standaard sanitair en tegels zijn opgenomen in de koopsom, maar wat houdt dit in en wat is er nog mogelijk? Wij leggen het voor je uit.

Standaard uitrusting in je nieuwe woning

Voor het hele nieuwbouwproject waarin jouw woning gerealiseerd wordt, is door het bouwbedrijf standaard sanitair en tegelwerk uitgezocht. Ben je uitgenodigd voor badkamerinspiratie en -advies in LIV? Dan zorgen wij ervoor dat je de beste keuzes maakt, passend bij jouw levensfase, woonstijl en budget.

Allereerst ontvang je een brochure over het standaard sanitair en tegelwerk. Om er een goed beeld van te krijgen, word je daarna uitgenodigd om langs te komen voor een adviesgesprek in ons woonbelevingscentrum. De badkameradviseur laat je de standaard badkamer- en toiletuitrusting zien en het standaard tegelwerk. Samen kijken we of het voldoet aan jouw wensen.

 

Is standaard verplicht? Uiteraard niet.

Natuurlijk heb je de keuze om het sanitair en tegelwerk compleet naar eigen smaak en wens uit te zoeken. Houd er rekening mee dat een badkamer op maat meer kosten met zich mee brengt. In LIV doe je volop ideeën en inspiratie op. Onze adviseur vertelt je precies wat de mogelijkheden zijn.

 

Offerte

Kies je voor de standaard uitrusting, dan ontvang je een bevestiging van je keuze. Ga je voor een badkamer op maat? Dan ontvang je binnen een aantal werkdagen een offerte bij je sanitair- en tegelkeuzes. Het eventuele extra installatiewerk en bouwkundige aanpassingen nemen we hierin mee, en we brengen de kosten van de standaard uitrusting in mindering.

 

Bevestiging

De badkamer en toiletruimte en het bijbehorende sanitair en tegelwerk, zijn onderdeel van het meer- en minderwerk van het bouwbedrijf. Daarom vindt de opdrachtbevestiging en facturering ook plaats via het bouwbedrijf.

 

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. Dit artikel is geschreven door Van der Sluis Technische Bedrijven, de badkamerspecialist en tevens partner in LIV. Meer weten over Van der Sluis Technische Bedrijven? Bekijk de website https://www.vd-sluis.nl/installatietechniek.