Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vóór oplevering volledig woonklaar: fantastisch resultaat in Didam

01 juli 2021

Bij fase 3a van Kerkwijk in Didam, een nieuwbouwproject van onze partner KlokGroep, zijn onlangs de eerste woningen opgeleverd met het vernieuwde Woonklaar-concept. Met Woonklaar worden al vóór oplevering de wanden in de gewenste kleur afgewerkt, de vloeren gelegd en de raamdecoratie bevestigd. Zelfs de keuken is klaar voor gebruik. De toekomstige bewoners ontvangen de sleutel en kunnen direct verhuizen.

Gemak en ruime keuzes

Een hele zorg minder, vinden Gerard en Cynthia, die hun nieuwe woning in Didam volledig woonklaar hebben laten opleveren. Tijdens hun afspraken in woonbelevingscentrum LIV konden ze ook bij de adviseur van Woonklaar langs. Ze waren snel overtuigd en kozen alle onderdelen.

“We hebben voor Woonklaar gekozen vanwege het gemak. We hoefden niet naar derde partijen te zoeken en de geboden keuzes in LIV waren ruim.” Omdat ze de afwerking van wanden, vloeren, dakplaten en het plaatsen van de raamdecoratie helemaal uit handen gaven, hoefden ze zelf niets meer te regelen.

 

Vriendelijk en kundig begeleid

De ondersteuning en advisering vanuit LIV bij het maken van de keuzes hebben ze als prettig ervaren, vertelt Gerard. “De begeleiding was zeer vriendelijk en ter zake kundig. Ook de showroom in LIV ziet er keurig uit, met een ruim assortiment om uit te kiezen.” In woonbelevingscentrum LIV troffen zij een compleet scala aan tegel-, PVC-, laminaat- en tapijtvloeren, een spectrum aan kleuren voor op de wand en diverse soorten raamdecoratie.

 

Klaar om te koken

Gerard en Cynthia kozen niet alleen hun wandafwerking, vloeren en raamdecoratie uit in LIV; ook voor hun keuken slaagden zij in het woonbelevingscentrum. De keuken wordt normaal gesproken gemonteerd als de sleutel al in ontvangst is genomen, maar in de nieuwe werkwijze wordt deze ook al voor oplevering geplaatst. Zonder dat het ten koste gaat van de bouwtijd.

 

Mooi resultaat

Na het uitkiezen van alle gewenste Woonklaar-onderdelen en het wachten terwijl de vakmannen met de afwerking bezig waren, was vorige week het belangrijke moment voor Gerard en Cynthia: de oplevering van hun nieuwe woning. Met het resultaat van de gekozen afwerking zijn ze heel gelukkig: “We zijn hier zeer tevreden over en we hebben geen verbeterpunten.”

 

Over Woonklaar

Woonklaar is een product van Trebbe en KlokGroep, dat in geselecteerde projecten aangeboden wordt. Met Woonklaar krijg je de unieke mogelijkheid om je woning al vóór oplevering helemaal te laten afwerken. Meer weten over Woonklaar? Bekijk de pagina over Woonklaar op onze website. Wil je weten of jij ook gebruik kunt maken van Woonklaar? Vraag het na bij je wooncoach!